Διώξε την κυτταρίτιδα για πάντα με αυτήν τη ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΗ κρέμα που θα φτιάξεις μόνη σου!
 

Για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας πρέπει να κάνετε γυμναστική, να προσέχετε τη διατροφή σας, να πίνετε πολύ νερό, να αποφεύγετε το αλάτι. Όμως, μην ξεχνάτε πόσο σημαντικό είναι το μασάζ. Κάνετε καθημερινά μετά το ντους σας, μασάζ (με κυκλικές κινήσεις) στα προβληματικά σημεία. Δοκιμάστε την ακόλουθη θαυματουργή συνταγή:

 
Θα χρειαστείτε:
 
1 μικρό πλαστικό μπουκαλάκι
100 ml αμυγδαλέλαιο
20 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεμόνι
10 σταγόνες αιθέριο έλαιο άγριο κυπαρίσσι
20 σταγόνες αιθέριο έλαιο δεντρολίβανο
 
Εκτέλεση: Ανακατεύετε πολύ καλά όλα τα έλαια μαζί και τοποθετείτε το μείγμα μέσα στο μπουκαλάκι. Ανακατεύετε πριν τη χρήση. Ρίχνετε στα προβληματικά σημεία αρκετή ποσότητα λαδιού και κάνετε με αυτό μασάζ! Σύντομα θα δείτε ότι η κυτταρίτιδα θα υποχωρήσει.
 
 

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close