Η Νανά Καραγιάννη ξεσπά και μιλά για το χωρισμό της
Η Νανά Καραγιάννη, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, έστειλε ένα μήνυμα σε όσους ασχολούνται με την προσωπική της ζωή.
Η πρώην παρουσιάστρια, η οποία εδώ και χρόνια «παλεύει» με τη νευρική ανορεξία, ξέσπασε στα social media, με αφορμή κάποια δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες μέρες και την αφορούσαν.
Η Νανά Καραγιάννη, αφού ξεκαθάρισε ότι «δεν πέθανε/νοσηλεύεται/χαροπαλεύει», όπως χαρακτηριστικά έγραψε, αναφέρθηκε και στις φήμες περί χωρισμού της με τον σύζυγό της Γιάννη Κωτσόπουλο, όπου τις επιβεβαίωσε με διακριτικότητα και τόνισε πως δεν έχει σκοπό να κάνει δηλώσεις για το θέμα αυτό.

Διαβάστε το μήνυμά της στο διαδίκτυο:

…ΑΤΤΕΝΤΙΟΝ, ΑΤΤΕΝΤΙΟΝ!!!
Να ενημερώσω κάποιους-ευτυχώς λίγους και ευτυχώς ΠΡΩΗΝ συναδέλφους-πως:
1)Δεν πέθανα/νοσηλεύομαι/χαροπαλεύω!!!
2)Δεν «με χτύπησε η μοίρα»,απλώς κατόπιν ώριμης σκέψης πήρα μια σημαντική και ανακουφιστική απόφαση για την ζωή και το μέλλον μου,χωρίς τσακωμούς, μίσος και αλληλοσπαραγμό!
3)Βεβαίως και μετακομίζω ενώ ταυτόχρονα,και μπανάκια κάνω,και δουλεύω με πάθος,και ενθουσιασμό έχω και τους πιο αγαπημένους μου φίλους στο πλευρό μου έχω!!
4)Φυσικά και δεν θα κάνω/κάνουμε δηλώσεις,μιλάμε με τις πράξεις μας και την ειλικρίνεια μας!
5)Δεν είμαστε όλοι για όλα,σε κάποιους ταιριάζουν οι μεγάλες οικογένειες,σε άλλους οι σημαντικές καριέρες,σε άλλους η single, independed life!Ακόμα και αν αργά το συνηδητοποιήσεις,πάντα μπορείς να το αλλάξεις και να φτιάξεις το lifestyle που τελικά,εσύ επιθυμείς και ορίζεις!
290

Close