Η έκκληση βοήθειας για τον θρύλο «Σαμψών» μέσα από το Facebook!

Δύσκολες ώρες βιώνει ο θρυλικός «Σαμψών», κατά κόσμον Γιάννης Κεσκελίδης ο οποίος αν και πλέον 85 ετών, βρίσκεται σε άθλια οικονομική κατάσταση και δεν παίρνει καμία σύνταξη.

Όπως αναφέρει και η ανάρτηση θαυμαστών του

 «Ο ΣAMΨΩΝ…ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ AΠΟ ΤOYΣ 10.924.020 ΕΛΛΗΝΕΣ» που αντιμετωπίζουν με σκληρότητα την άγρια οικονομική κρίση που έχει πλήξει τη χώρα μας. Έτσι, όλοι όσοι τον θαυμάζουν και τον αγαπούν για τα κατορθώματά του στο παρελθόν αποφάσισαν να ξεκινήσουν εκστρατεία ώστε να καταφέρει κάποια στιγμή ο αγαπημένος Σαμψών να πάρει σύνταξη ώστε να ζει αξιοπρεπώς. Διαβάστε παρακάτω το συγκινητικό μήνυμα που έχουν αναρτήσει οι θαυμαστές του στο facebook και ζητούν από όλους μας το «like» μας ώστε να επιτευχθεί ο στόχος. «Παρακαλώ πατήστε ΟΛΟΙ κοινοποίηση αφού πρώτα διαβάσετε το κείμενο…

Ένας ΗΡΩΑΣ που δόξασε την Ελλάδα, στα 85 του χρόνια σήμερα δεν έχει σύνταξη να ζήσει, δεν έχει ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και είναι ξεχασμένος και εγκαταλελειμμένος από το επίσημο Ελληνικό (;) κράτος.Καλούμε από αυτό το βήμα, ΟΛΑ τα κόμματα (από άκρο αριστερά μέχρι άκρο δεξιά) να τιμήδουν αυτόν τον ΖΩΝΤΑΝΟ ΘΡΥΛΟ να περάσει με αξιοπρέπεια τα τελευταία χρόνια της ζωής του. Δόξασε την Ελλάδα μας, είναι κρίμα να του γυρνάμε έτσι την πλάτη.

Η έκκληση βοήθειας για τον θρύλο «Σαμψών» μέσα από το Facebook!
πηγη

Close