Για να παει καλα η  νεα χρονια!

2024. Τύχη, χρήμα και… σεξ αν τα εφαρμόσετε σωστά!

Καλά τα μελομακάρονα, οι κουραμπιέδες και τα κάλαντα, αλλά είναι και κάποια άλλα «έθιμα» που πρέπει να ακολουθήσετε, για να πάει καλά η χρονιά!! Διαβάστε και εφαρμόστε τα tips που θα κάνουν το 2021 την χρονιά σας!
«Καθαρίστε το σπίτι σας»
Για να παει καλα η νεα χρονια!
Μην σας βρει ο καινούργιος χρόνος με βρώμικο πάτωμα. Α, πα,πα,πα! Μεγάλη γρουσουζιά. Το σπίτι πρέπει να «λάμπει», γιατί αλλιώς το νέο έτος θα μπει με… μισό πόδι. Tip: Πετάξτε την σαβούρα και κάντε χώρο για νέα πράγματα και εμπειρίες!
«Φιληθείτε κάτω από το γκι»
Για να παει καλα η νεα χρονια!
Το φιλί κάτω από το γκι  είναι ξενόφερτο έθιμο. Στην «δύναμη» του πιστεύουν οι βόρειοι λαοί και κυρίως οι Άγγλοι, αλλά επειδή είναι… ωραίο, χριστουγεννιάτικο και αγαπησιάρικο σας το προτείνουμε! Πάρτε λοιπόν τον καλό σας ή την καλή σας και φιληθείτε κάτω από τον ιξό (αυτή είναι η ελληνική ονομασία) και θα έχετε… απογόνους.
«Ανοίξτε τις βρύσες μόλις μπει το νέο έτος»
Για να παει καλα η νεα χρονια!
Μόλις αποχαιρετήσετε τον παλιό χρόνο και καλωσορίσετε το νέο, σπεύστε να ανοίξετε όλες τις βρύσες! Το άφθονο νερό συνδέεται με… άφθονο χρήμα.Μην μου πείτε ότι φέτος ειδικά δεν αξίζει να δοκιμάσετε το έθιμο…
«Ανοίξτε (και) τα παράθυρα»
Για να παει καλα η νεα χρονια!daddy-cool.gr
Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να ξεπαγιάσετε! Ανοίξτε μερικά παράθυρα από διαφορετικές πλευρές του σπιτιού, προκειμένου να μπει η τύχη από παντού!
«Φορέστε κόκκινο εσώρουχο»
Για να παει καλα η νεα χρονια!daddy-cool.gr
Το κόκκινο είναι κατεξοχήν χρώμα των Χριστουγέννων… Το έθιμο ξεκίνησε από την Αμερική, όπου παραμονή Πρωτοχρονιάς όσο και να ψάχνεις κόκκινο βρακί δεν βρίσκεις! Ανάρπαστα γίνονται, σου λέει.  Το έθιμο αυτό αναμένεται να φέρει γούρι στο κρεβάτι σας… Μάλιστα, οι πιο «απελπισμένες» γράφουν και ευχή πάνω!!!
Κάνε το γύρο του τετραγώνου με μια άδεια βαλίτσα για μια χρονιά γεμάτη ταξίδια
Για να παει καλα η νεα χρονια!daddy-cool.gr
Ρωσία
Γράψε μια ευχή σε ένα κομμάτι χαρτί, κάψ” το, πέτα το σε ένα ποτήρι σαμπάνια και πιες το πριν τις 12.01
Για να παει καλα η νεα χρονια!daddy-cool.gr
«Κρεμάστε έξω από το σπίτι σας αγριοκρεμμύδα»
Για να παει καλα η νεα χρονια!daddy-cool.gr
Η αγριοκρεμμύδα, πρέπει να κρεμιέται στην εξώπορτα του σπιτιού την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Θεωρείται σύμβολο αναγέννησης και υγείας, αφού συνεχίζει να βγάζει νέα φύλλα, ακόμη και όταν έχει ξεριζωθεί από την Γη!
«Προσοχή στο… ποδαρικό»
Για να παει καλα η νεα χρονια!daddy-cool.gr
Μεγάλη σημασία πρέπει να δώσετε στο ποιος θα σας κάνει «ποδαρικό». Μην αφήσετε τον οποιοδήποτε να μπει στο σπίτι αν δεν έχει περάσει το κατώφλι το ζωντανό σας «γούρι».
Υπάρχουν πάντα και τα DON’ T:  Η Πρωτοχρονιά δεν πρέπει να σας βρει με «μούτρα», για αυτό προσπαθήστε να μην τσακωθείτε, με χρέη (δύσκολο αυτό ειδικά φέτος) και με…  χρωστούμενα από τρίτους (κοινώς μην δανείζετε εκείνες τις ημέρες).
Βάλτε τα σε εφαρμογή και σας βλέπω το 2017 ζευγαρωμένους, διάσημους και… ζάμπλουτους! Καλή Χρονιά!!!

Close