Η ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΜΙΑΣ … ΕΓΚΥΟΥ!!!!!!

Το κρατάς στα χέρια σου, ανοίγεις σιγά-σιγά τα μάτια σου και…
ΝΑΙ! Είσαι έγκυος…!!!
Μετά το πρώτο σοκ, έρχονται οι πρώτες απορίες..
Πως θα το πάρει ο άντρας μου; Μήπως είμαι πολύ μικρή; Μήπως είμαι πολύ μεγάλη; Τώρα κάνω λάθος που αγχώνομαι; Ωχ! Το πρωί ήπια καφέ..βασικά ήπια πολλούς καφέδες αυτές τις μέρες.. Τι θα είναι αγόρι ή κορίτσι; Μήπως να μην κάθομαι σταυροπόδι;

Ανοίγεις internet… googlάρεις τις απορίες σου και συνειδητοποιείς πως  από έγκυος, τώρα πρέπει να κάνεις εξετάσεις για ελονοσία, ηπατίτιδα κάθε τύπου και σύφιλη… κλείνεις internet και συνεχίζεις την παράνοια μόνη σου, άλλωστε δεν έχεις ανάγκη!

Θα έχει όλα του τα δάχτυλα; Θα βολεύεται εκεί μέσα; Μπορώ να περπατάω από τώρα μεγάλες αποστάσεις; Το γυμναστήριο ας μην το αρχίσω καλύτερα.. Μπορώ να τρώω τα πάντα; Μήπως υπάρχουν πράγματα που πρέπει να τρώω οπωσδήποτε; Και αν έχω αναγούλες και δεν μπορώ να φάω τίποτα, εκείνο θα μεγαλώνει κανονικά; Σεξ φοβάμαι να κάνω, αλλά πως θα το πάρει ο άλλος; Μήπως νομίζει πως τον έβαλα από τώρα σε δεύτερη μοίρα…

Τι πρέπει να αγοράσω για αγοράσω για το μωρό; Άραγε είναι όλα χρήσιμα; Και πότε να βγω να τα πάρω; Τώρα είναι νωρίς αλλά μετά αν έχω αναγούλες ή βαρύνω; Τι θα κάνω;; θα τα παραγγείλω από το internet μωρέ, στο 2014 ζούμε.. Αποτρίχωση κάνει να κάνω; Και αν δεν κάνει, τι θα κάνω θα αρκουδιάσω;; Αααχ Παναγιά μου τι τραβαω η…. μάνα; Ναι, από τώρα είμαι μαμά!

Πρέπει να γίνω πιο υπεύθυνη.. Τα πιάτα πρέπει να τα πλένω πάντα μετά το φαγητό και να μην τα αφήνω.. και τι άπλυτα είναι αυτά; Μήπως όμως είναι και η ευκαιρία μου να τεμπελιάσω λίγο;; Έχω και δικαιολογία πια! Ναι μωρέ, θα χαλαρώσω λίγο.. Μου μυρίζει κοκκινιστό …ιδέα μου θα’ ναι…  πω πω μου έχει σπάσει τη μύτη.. έχω μοσχαράκι να φτιάξω ένα στα γρήγορα; Άσε μωρέ, θα φάμε έξω σήμερα να το γιορτάσουμε… ΕΙΜΑΙ ΤΌΣΟ ΧΑΡΟΎΜΕΝΗ!!! ΘΑ ΓΙΝΩ ΜΑΜΑ!!!

Μωρό μου, σε περίμενα πως και πως! Τώρα θα ζω για εσένα! Σε ξέρω 2 ώρες κι όμως δεν φαντάζεσαι πόσο σ’ αγαπώ! Είμαι σίγουρη πως και ο μπαμπάς θα χαρεί πολύ! Θα περιμένω να του το πω πρώτα εκείνου και μετά θα πάρω και την μαμά μου.. Πόσο θα χαρούν και οι παππούδες..

Μωρό μου.. σου υπόσχομαι θα είμαι ήρεμη να μην σε ταράζω και θα προσπαθήσω να είναι  όλα έτοιμα για την άφιξή σου… άλλωστε τώρα να βασίζεσαι σε εμένα γιατί εγώ είμαι η ΜΑΜΑ σου…!

Φιλιά πολλά η ακόμη παρανοϊκή για θέματα που αφορούν το παιδί της…

Close