Μπισκοτογλυκο με nutella με πεντε μονο υλικα!
 

Μπισκοτογλυκο με nutella με πεντε μονο υλικα!Λαχταριστο πανευκολο και δροσερο γλυκακι~

 
Τι χρειαζόμαστε:
2 πακέτα μπισκότα πτιμπέρ
800 ml κρέμα γάλακτος
200 γραμμάρια κουβερτούρα
400 γραμμάρια Nutella
1 ποτήρι γάλα κρύο
Πώς το κάνουμε:

Τοποθετούμε το βάζο της Nutella σε ζεστό μέρος για να ρευστοποιηθεί το εσωτερικό της.
Σε μια γαλατιέρα ρίχνουμε 200 ml κρέμα γάλακτος και τη βάζουμε να ζεσταθεί καλά. Μετά ρίχνουμε την κουβερτούρα σπασμένη σε κομματάκια, κατεβάζουμε από τη φωτιά και ανακατεύουμε δυνατά, έως ότου λιώσει τελείως η κουβερτούρα.
Σε ένα μπολ αδειάζουμε τα 600 ml κρέμα γάλακτος, ρίχνουμε όλη τη Nutella και χτυπάμε με το μίξερ. Έπειτα ρίχνουμε το μίγμα της κουβερτούρας και συνεχίζουμε το χτύπημα, έως ότου ενωθούν όλα τα υλικά και αφρατέψει η κρέμα μας. Τη βάζουμε στο ψυγείο για 1-2 ώρες για να σφίξει.
Βρέχουμε τα 22 μπισκότα στο γάλα και τα στρώνουμε σε ένα σκέυος διαμέτρου 32Χ42εκ. Περιχύνουμε με το 1/4 της κρέμας, την οποία απλώνουμε με ένα κουτάλι. Συνολικά κάνουμε τρεις στρώσεις μπισκότου και τρεις στρώσεις κρέμας. Η περισσότερη κρέμα μπαίνει επάνω.
Βάζουμε το γλυκό μας στο ψυγείο να κρυώσει και μετά το κόβουμε σε κομμάτια. Μπορούμε να το γαρνίρουμε με Nutella, τρούφα, ξηρούς καρπούς, σαντιγί ή ότι άλλο μας αρέσει.

photo via pinterest

Τα 2 πακέτα πτιμπερ που γράφω αναλογούν ακριβώς στα 66 μπισκότα της συνταγής, γι’αυτό καλό θα είναι να έχετε και ένα εφεδρικό.


και αν σας αρεσουν τα μπισκοτογλυκα δειτε εδω υπεροχες συνταγες

Stay…tuned…Γραφτείτε στη σελίδα μας στο Facebook για να ενημερώνεστε για νέες δημοσιεύσεις γιατί δεν τελειωσαμε εδώ! 
 
 

Πατηστε ΕΔΩ και ελατε στην πιο ομορφη παρεα με συνταγες και κατασκευες για παιδια

Close