Δείτε τη γυναίκα που γέννησε μέσα σε μόλις δυο λεπτά!Ο πιο γρήγορος τοκετός στην ιστορία
Η Mary Gorgens -μητέρα πέντε παιδιών- δεν χρειάστηκε ποτέ περισσότερες από δύο ώρες για να φέρει στον κόσμο τα παιδιά της, ενώ έχει καταφέρει να σπάσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ της κάθε φορά που γεννάει. Η 35χρονη από το Σίδνεϊ που έχει κερδίσει επάξια τον τίτλο της πιο γρήγορης γέννας, δεν μπορούσε με τίποτα να φανταστεί ότι θα γεννούσε το τελευταίο μωράκι της μέσα σε δύο μόλις λεπτά!Η κα. Gorgens ξύπνησε τς πρώτες πρωινές ώρες για να πάει στην τουαλέτα ύστερα από έναν δυνατό πόνο που ένιωσε. Αμέσως γύρισε στο υπνοδωμάτιο για να ξυπνήσει τον άντρα της, όταν άρχισε να αισθάνεται το κεφαλάκι του μωρού που ερχόταν. Ο σύζυγος άρχισε να ετοιμάζεται και δύο λεπτά αργότερα βρήκε τη γυναίκα του στο πάτωμα, κρατώντας τον μικρό Brody στην αγκαλιά της! Ευτυχώς, η οικογένεια είναι συνηθισμένη στους εξπρές τοκετούς!
265C98D300000578-2980264-image-a-23_1425609740477
Όταν η 35χρονη Mary γέννησε το πρώτο της παιδί τον Δεκέμβριο του 2008, μόλις που είχε καταφέρει να φτάσει στο μαιευτήριο και ύστερα από δώδεκα λεπτά έφερε στον κόσμο τον μικρό Max. «Δεν ήμουν καν σίγουρη ότι πρόκειται για πόνους γέννας. Τηλεφώνησα τον άντρα μου και τότε άρχισα πολύ γρήγορα να πονάω. Μέχρι να έρθει στο σπίτι, μπορούσα να αισθανθώ το κεφαλάκι του μωρού. Πήγαμε στο μαιευτήριο και οι γιατροί όρμησαν αμέσως επάνω μου.
Την πρώτη φορά που έσπρωξα κατάφερα να δω το μικροσκοπικό κεφαλάκι του και την δεύτερη το υπόλοιπο σώμα. Φτάσαμε στο νοσοκομείο στις 10:22 και ο Max γεννήθηκε στις 10:34 το πρωί».Τα επόμενα δύο παιδιά της οικογένειας γεννήθηκαν στο αυτοκίνητο και τα υπόλοιπα δύο στο σπίτι. Στο δεύτερο παιδί το ζευγάρι δεν κατάφερε καν να φτάσει στο νοσοκομείο! «Η μικρή Ava γεννήθηκε σε κάποιο σημείο της διαδρομής προς το μαιευτήριο και ήταν ακόμα μέσα στον αμνιακό σάκο της. Δεν μπορούσα να την ακούσω να κλαίει και αυτό με ανησύχησε πολύ. Τελικά, μόλις φτάσαμε στο νοσοκομείο, η μαία ήρθε στο αυτοκίνητο και είδε ότι όλα ήταν καλά». Τον Δεκέμβριο του 2011 η Mary γέννησε τη μικρή Sienna και πάλι μέσα στο αυτοκίνητο: «Ο Simon κατάφερε να σταματήσει στη μεσαία λωρίδα και όταν ήρθε προς το μέρος μου είδε το κεφάλι της βγαίνει. Την τράβηξε και αυτό ήταν!
265D114A00000578-2980264-image-m-31_1425610246605Ωστόσο, το τέταρτο παιδί του ζευγαριού ήταν τόσο βιαστικό…που δεν πρόλαβαν καν να μπούνε στο αυτοκίνητο! «Η Mila γεννήθηκε στο πάτωμα του υπνοδωματίου μας μέσα σε 10 λεπτά! Ήταν βράδυ και μόλις είχα βάλει για ύπνο τα δύο κορίτσια και ετοίμαζα και τον μικρό Max. Άρχισα να περπατάω προς την κρεβατοκάμαρα και ένιωσα το μωρό να έρχεται. Φώναξα στο σύζυγό μου να φέρει μερικές πετσέτες και κλειδωθήκαμε στο δωμάτιο για να μην μας ακούσουν τα παιδιά. Έσπρωξα μόνο μια φορά και είδαμε τη Sienna που ήταν ακόμα μέσα στο σάκο της. Ο Simon χρειάστηκε να τον σπάσει με τα δάχτυλά του για να βγάλει το παιδί. Δεν ήταν καν σίγουρος για αυτό που έπρεπε να κάνει αλλά δεν είχαμε άλλη επιλογή».Η μητέρα των πέντε παιδιών θεωρεί τον εαυτό της πολύ τυχερό σε σχέση με άλλες φίλες της που έπρεπε να υπομείνουν πολύωρους τοκετούς: «Είμαι τυχερή γιατί ακόμα κι αν δεν κατάφερα να φτάσω στο νοσοκομείο, όλα πήγαν καλά και τα μωρά γεννήθηκαν υγιή. Είναι καταπληκτικό αυτό που μπορεί να κάνει το σώμα μας. Προς το παρόν δεν σκεφτόμαστε να αποκτήσουμε άλλο παιδάκι και νομίζω ότι δεν θα μπορούσα να σπάσω το τελευταίο ρεκόρ των δύο λεπτών!»
πηγη

Close