Βουτυρόκρεμα πανεύκολη με ζαχαρούχο γάλα από τον Άκη Ανδρεάκο

photovia

Είναι η πιο εύκολη βουτυροκρεμα που φτιάξατε ποτέ!Δένει γρήγορα,θυμίζει σαντιγί,όμως είναι πιο σφιχτή. Μπορούμε να βάλουμε και χρώμα ζαχαροπλαστικής ανάλογα με το που θα την χρησιμοποιήσουμε. Στέκεται τέλεια πάνω στα cupcakes και είναι επίσης φανταστική για γέμισμα και επικάλυψη τούρτας.

Υλικά:
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
350 γρ. βούτυρο (όχι μαργαρίνη) σε θερμοκρασία δωματίου
1 φακελάκι βανίλια άρωμα(με άρωμα λεμονι-πορτοκαλι
(οταν γίνουν κρέμα βάζω και 2 κ.σ χυμό λεμόνι και ανακατεύω λιγο ακομα)

Εκτέλεση
Ανακατεύουμε πολύ καλά όλα τα υλικά μαζί μέχρι να δέσουν. Στέκεται και δένει γρήγορα,θυμίζει σαντιγί,όμως είναι πιο σφιχτή. Μπορούμε να βάλουμε και χρώμα ζαχαροπλαστικής ανάλογα με το που θα την χρησιμοποιήσουμε. Στέκεται τέλεια πάνω στα cupcakes και είναι επίσης φανταστική για γέμισμα και επικάλυψη τούρτας.

Βουτυρόκρεμα πανεύκολη με ζαχαρούχο γάλα από τον Άκη Ανδρεάκο

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!!!!!-> ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΠΟΛΥ ΚΡΥΟ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΟ.ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΑΝ ΜΕΙΝΕΙ ΠΟΛΛΗ ΩΡΑ ΕΞΩ ΓΙΝΕΤΑΙ “ΣΟΥΠΑ” ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΩΣΤΑ Η ΚΡΕΜΑ(ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ)ΑΝ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΟΚ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΛΑΚΏΣΕΙ Η ΚΡΕΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΡΝΕ ΒΑΛΤΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ.ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.ΑΝ ΠΑΓΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΤΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΣΤΟΚΟΣ.

Stay…tuned…Γραφτείτε
στη 
σελίδα μας στο Facebook για να ενημερώνεστε για νέες δημοσιεύσεις γιατί δεν τελειωσαμε εδώ! 

 


Πατηστε ΕΔΩ και ελατε στην πιο ομορφη παρεα με
συνταγες και κατασκευες για παιδια

Close