Αποκτηστε επιπεδη κοιλια με ενα φανταστικο body wrap
 
 
Εσείς ακόμα πασχίζετε να χάσετε τα περιττά κιλά από την περιοχή της κοιλιάς; Ποτέ δεν είναι αργά για να το πετύχετε! Φτιάξτε μόνη σας αυτό το απλό αλλά θαυματουργό body wrap και χάστε μέσα σε μια νύχτα 1,5 εκατοστό από την περιφέρεια της μέσης σας.
 
 
Θα χρειαστείτε:
– Λοσιόν σώματος 
– Μεμβράνη περιτυλίγματος
– Επίδεσμο
 
Βήμα 1ο:
 
Απλώστε ένα παχύ στρώμα από τη λοσιόν στην περιοχή που θέλετε να εστιάσετε (στομάχι, μπούτια, μπράτσα και γενικότερα όπου χρειάζεται).
 
Βήμα 2ο:
 
Τυλίξτε μερικές φορές όλη την περιοχή με την πλαστική μεμβράνη. Κάντε την εφαρμοστή αλλά όχι σφιχτή, άλλωστε θα κοιμηθείτε όλο το βράδυ έτσι και πρέπει να νιώθετε άνετα.
 
Βήμα 3ο:
 
Τυλίξτε όλη την περιοχή με τον επίδεσμο ή με κάτι που θα σταθεροποιήσει την μεμβράνη, έτσι ώστε να παραμείνει στην θέση της. Καλύψτε ολόκληρη την επιφάνεια της μεμβράνης.
 
Βήμα 4ο:
 
Μπορείτε πλέον να ξαπλώσετε και… όνειρα γλυκά!
 
Η λογική της παραπάνω διαδικασίας βασίζεται στο ότι βοηθάει το σώμα σας να απελευθερώσει το νερό που κατακρατείται λόγω των καιρικών συνθηκών, της κατανάλωσης τροφίμων, ακόμα και των επισκέψεων της… Μητέρας Φύσης. Ο συνδυασμός της λοσιόν και του πλαστικού βοηθά στο να βγει προς τα έξω.
 
Μπορειτε αντι για κρεμα σωματος,για να ενυσχησετε το αποτελεσμα να βαλετε λαδακι αδυνατισματο φυσικο απο τα χερακια σας!!!Δειτε τη συνταγη εδω

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close