Γιατροί έσωσαν μωράκι που είχε θραύσμα από οβίδα στο κεφάλι του (Photos)

Αυτά είναι τα θάυματα που μόνο ο θεος θέλει να γίνουν!Γιατροι ξεγέννησαν μία μητερα που το μωράκι ειχε θραυσματα απο οβίδα στο κεφάλι του!

Η γέννα έγινε με καισαρική. Τόσο το μωράκι όσο και η μητέρα είναι καλά στην υγεία τους.

Οι γιατροί στα νοσοκομεία στο Χαλέπι Στη Συρία , δεν κοιμούνται και δεν ξεκουράζονται. 24 ώρες τη μέρα περιθάλπουν τραυματίες από τον πόλεμο και τους βομβαρδισμούς. Πριν λίγες ώρες έγινε ακόμη ένας σφοδρός βομβαρδισμός. Μια έγκυος γυναίκα που εκείνη την ώρα δεν πρόλαβε να προφυλαχθεί, ένιωσε έναν φριχτό πόνο στην κοιλιά της.

giatroisiria3

Ένα θραύσμα από βόμβα την είχε τραυματίσει και αιμορραγούσε. Με δακρυσμένα μάτια και το πρόσωπο παραμορφωμένο είδε ότι το αίμα έβγαινε από την κοιλιά της. Περίμενε από μέρα σε μέρα να γεννήσει. Με τη βοήθεια κάποιων κατοίκων κατάφερε να μεταφερθεί στις εγκαταστάσεις ενός καταυλισμού του Aleppo City Medical Council.

giatroisiria2

Οι γιατροί εκεί την εξέτασαν και διαπίστωσαν ότι το θραύσμα είχε διαπεράσει την κοιλιά της και είχε σφηνωθεί στο κεφαλάκι της κορούλας που περίμενε. Δεν το σκέφτηκαν πολύ. Το παιδί ήταν ακόμη ζωντανό. Έβαλαν τη γυναίκα στο χειρουργείο και με καισαρική τομή έβγαλαν το παιδάκι από μέσα της.

giatroisiria5

Ακουμπάνε το μωράκι στο τραπέζι και τραβάνε από το μέτωπο του το θραύσμα, το οποίο δεν είχε διαπεράσει ευτυχώς το εύθραυστο κρανίο του. Παράλληλα του τρίβουν τα μέλη και του καθαρίζουν τους αεραγωγούς για να ανασάνει. Όταν παίρνει την πρώτη του αναπνοή, τα πρόσωπα τους φωτίζονται από ανακούφιση. Κατάφεραν να σώσουν και το μωρό και τη μητέρα του. Μάνα και κόρη αναρρώνουν σε νοσοκομείο της πόλης και έχουν διαφύγει τον κίνδυνο.

 

via

Close