Λιώστε το  λίπος από το σώμα σας με αυτό το ρόφημα με  2  μόνο υλικά!

Λιώστε το λίπος από το σώμα σας με αυτό το ρόφημα με 2 μόνο υλικά!

Αυτό το απλό ποτό μπορεί να είναι ένας πολύ καλός σύμμαχος για την απώλεια σωματικού λίπους. Λειτουργεί ιδιαίτερα καλά μετά από ένα βαρύ γεύμα και κατά την διάρκεια δίαιτας . Θα χρειαστείτε μόνο 2 συστατικά που πιθανώς να τα έχετε στο ψυγείο σας .

Συστατικά:

400 γραμμάρια ρίζα σέλινο – »σελινόριζα»( μπορείτε να το βρείτε στο σουπερμάρκετ)
1 κιλό λεμόνι

*Η σελινόριζα έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε θερμίδες, διουρητικές ιδιότητες, ενώ βοηθά στην καταπολέμηση διαφόρων οιδημάτων, τονώνει το πεπτικό σύστημα και το συκώτι και ωφελεί τους πάσχοντες από διαβήτη.

*Το λεμόνι- Ο χυμός του λεμονιού περιέχει μεγάλη ποσότητα από Βιταμίνες και κυρίως βιταμίνη C. Παλιότερα τον χυμό του λεμονιού τον χρησιμοποιούσαν σαν αντισκορβουτικό. Επίσης το λεμόνι: 1) Ενισχύει το ανοσοποιητικό
2) Τα λεμόνια είναι απίστευτα αλκαλική τροφή , 3) Βοηθά στην απώλεια βάρους , 4) Ενισχύει την πέψη , 5) Λειτουργεί ως φυσικό διουρητικό , 6) Καθαρίζει το δέρμα , 7) Ενυδατώνει το λεμφικό σύστημα … αυτά είναι λίγα από τα οφέλη του λεμονιού .

Διαδικασία:

Τρίβετε 400 g ρίζα σέλινο. Προσθέστε 2l νερό και τρίψτε λίγη φλούδα λεμονιού. Το βράζετε (»μαγειρέψτε») για 20 λεπτά, στη συνέχεια, αφήστε το να κρυώσει για 5-6 ώρες. Στύβουμε 1 κιλό λεμόνι και ρίχνουμε το χυμό στο προηγούμενο μείγμα. Σουρώνετε το υγρό μέσα από ένα σουρωτήρι και ρίξτε το σε ένα γυάλινο μπουκάλι.

Κατανάλωση:

Πείτε αυτό το ποτό πριν από τα γεύματα τρεις φορές την ημέρα. Πίνετε περίπου 100 ml,( μπορεί επίσης να διαλυθεί με νερό.)

*Διατηρήστε το στο ψυγείο.

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close