Η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας για την υπόθεση βιασμού και κακοποίησης δυο ανήλικων αγοριών στην Πέλλα

Σοκ προκαλεί η υπόθεση κακοποίησης ανηλίκων που αποκαλύφθηκε και αφορά δύο ανήλικα αδέλφια τα οποία έπεσαν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης από την ίδια την μητέρα τους και τον σύντροφό της στην Πέλλα, αλλά και από ακόμη τουλάχιστον πέντε άτομα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Εξιχνιάσθηκε, στο πλαίσιο διενέργειας προκαταρκτικής εξέτασης, από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, υπόθεση βιασμού, ασέλγειας και κακοποίησης δύο ανήλικων αγοριών (αδέρφια).

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος της 37χρονης μητέρας των ανήλικων, του 44χρονου πρώην συντρόφου της, ο οποίος συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, 42χρονου ημεδαπού, ήδη κρατούμενου σε Κατάστημα Κράτησης και τεσσάρων ακόμη ατόμων για τα κατά περίσταση αδικήματα του «Βιασμού», της «Κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια με παθόντα ανήλικο που δεν συμπλήρωσε τα δεκατέσσερα έτη», της «προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας με παθόντα νεότερο των δώδεκα ετών», της «Ενδοοικογενειακής βίας σε βαθμό κακουργήματος», της «Παράνομης βίας» και του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τα δύο αδέρφια, τουλάχιστον από το έτος 2011 έως τον Ιούνιο του 2015, υπέστησαν σεξουαλική, σωματική και ψυχική κακοποίηση τόσο από την μητέρα τους όσο και από τον 44χρονο πρώην σύντροφό της, καθώς και από επιπλέον πέντε άτομα.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε, χθες (12-02-2016), στην οικία του 44χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης, αδιευκρίνιστης λευκής σκόνης και ναρκωτικών δισκίων.

Οι δύο ανήλικοι φιλοξενούνται από τον Ιούνιο του 2015 σε οικοτροφείο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Ανακριτή Θεσσαλονίκης.

Close