Πώς να χάσετε το λίπος από τα μπράτσα πανέυκολα

 

Αν θέλετε να δείχνετε καλά και να διατηρείτε το σώμα σας, θα πρέπει να ασκηθείτε. Ακόμα και αν είστε ένας από τους σπάνιους τυχερούς που ευλογήθηκε με καλά γονίδια και φυσικά ωραίο σώμα, αργά ή γρήγορα θα έρθει η ώρα που θα σας χτυπήσει την πόρτα η χαλάρωση λόγο γήρανσης,  βαρύτητας,αλλαγή μεταβολισμού. Οι περισσότεροι άνθρωποι, γύρω στη στιγμή που φθάνουν στα ’30 τους είναι που αρχίζουν να παρατηρούν το σώμα τους και αντιλαμβάνονται πως  τα ποσοστά του μεταβολισμού πέφτουν, όλο και λιγότερες θερμίδες  καίγονται, οδηγώντας σε συσσώρευση λίπους. Η μυϊκή μάζα μειώνεται  από την έλλειψη σωματικής άσκησης ή δραστηριότητας. Το πώς και πού αποθηκεύει το σώμα σας το λίπος αλλάζει επίσης. Πολλοί άνθρωποι παρατηρούν ότι  τα δυνατά μπράτσα τους καθίστανται σταδιακά παχύτερα και πιο χαλαρά.

b523a8702e8c11284eae16e5584bcfe6

Ένα από μεγαλύτερα  όπλα που μπορεί να κάνει μερικούς ανθρώπους να αισθάνονται πολύ άσχημα  για την εμφάνισή τους, τα μπράτσα, είναι από τις πιο ιδιαίτερα ορατές περιοχές στο σώμα μας. Το λίπος στον βραχίονα  είναι μια από τις πιο επίμονες μορφές του σωματικού λίπους  και είναι δύσκολο να απαλλαγούμε από αυτό.

υγεια

Αυτό το βίντεο σας δείχνει πώς να ασκηθείτε αποτελεσματικά να τονώσετε τους βραχίονες και να απαλλαγείτε από τα παχάκια. Οι ασκήσεις είναι ειδικά σχεδιασμένες για να σας βοηθήσουν να χάσετε το λίπος του βραχίονα και αν τις ακολουθήσετε τακτικά θα έχετε εγγυημένα  αποτελέσματα. Εάν ξοδεύετε λιγότερο από 13 λεπτά την ημέρα για την υγεία σας, και το βάλετε στόχο , θα ευχαριστήσετε τον εαυτό σας σε δύο μήνες από τώρα, όταν ξεκινά ο καιρός για κοντομάνικα  πάλι.

Εκτός από τις ασκήσεις του βραχίονα, μερικά άλλα πράγματα που μπορεί να σας βοηθήσουν είναι μια υγιεινή, ισορροπημένη διατροφή και να πίνετε άφθονο νερό όλη την ημέρα. Μικρές αλλαγές μπορεί επίσης να οδηγήσουν σε μεγάλες διαφορές σε μακροπρόθεσμο ορίζοντα. Προσπαθήστε να  κινήστε περισσότερο μέσα στην ημέρα σας. Μια βόλτα στο πάρκο, σκάλες αντί του ασανσέρ, ακόμα και σηκώνονται και να κάνετε  επιτόπου άλματα  κατά τη διάρκεια των διαφημιστικών διαλειμμάτων, όταν βλέπετε τηλεόραση βοηθάει πολύ. Ξεκινήστε τώρα και αποκτήστε τα χέρια που πάντα ονειρευόσασταν!

sun-gazing

Για περισσότερα θέματα ομορφιάς και υγείας πατήστε εδώ

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close