ΓΡΙΦΟΣ η εξαφάνιση της Μαρίας: Με ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ οι γονείς της – Θα δικαστούν στο αυτόφωρο

Με χειροπέδες βγήκαν από το γραφείο του ανακριτή και του εισαγγελέα οι γονείς της μικρής Μαρίας, μετά την απολογία τους.

Σε βάρος τους έχει σχηματιστεί δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και θα δικαστούν στο αυτόφωρο. Ωστόσο, λόγω της αργίας της Πρωτομαγιάς, θα κρατηθούν και σήμερα στη ΓΑΔΑ (είναι υπό κράτηση από το μεσημέρι της Δευτέρας του Πάσχα) και θα οδηγηθούν την Τετάρτη στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας.

συνελαβαν τους γονεις

επικαιροτητα μικρη Μαρια

 
«Ευχαριστώ όλο τον κόσμο. Η Δικαιοσύνη ξέρει τι θα γίνει» είπε ο πατέρας της μικρής Μαρίας βγαίνοντας από το γραφείο του ανακριτή.

Μικρη Μαρια

Γρίφος παραμένει η εξαφάνιση της μικρής Μαρίας

Όλα ανοικτά είναι την ίδια ώρα όσον αφορά το πώς και γιατί εξαφανίστηκε το 3,5 ετών κοριτσάκι, το οποίο χάθηκε από τον Σκαραμαγκά το μεσημέρι της Κυριακής του Πάσχα και βρέθηκε μετά από περίπου 20 ώρες (τη Δευτέρα του Πάσχα) στο Χαϊδάρι, στη λεωφόρο Καβάλας.
Η μικρή φέρεται να είπε «με άφησαν» στους ανθρώπους που την βρήκαν στο συγκεκριμένο σημείο (ένας λιμενικός και δύο γυναίκες) ωστόσο επειδή είναι ακόμη σοκαρισμένη και τρομαγμένη ο παιδοψυχολόγος έκρινε πως δεν μπορούν  να βγουν ακόμη ασφαλή συμπεράσματα από τα όσα είπε και θα πει η μικρή Μαρία και πως χρειάζεται παρακολούθηση σε βάθος τουλάχιστον μίας εβδομάδας.

Το μικρό κοριτσάκι βρίσκεται στο νοσοκομείο Παίδων, ενώ δεν έχει υποστεί κάποια κακοποίηση όπως επιβεβαίωσε από την πρώτη στιγμή ο ιατροδικαστής. Στο σώμα και το πρόσωπό της, πάντως, έχει αρκετά γδαρσίματα, τα οποία ωστόσο οφείλονται σε κλαριά και χόρτα.

Τι είπε στο STAR η γυναίκα που την βρήκε

Σε αποκλειστικές δηλώσεις της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, η Φωτεινή Δημητρίου, μία από τις γυναίκες που βρήκαν τη μικρή Μαρία, έδειξε βέβαιη ότι η μικρή Μαρία οδηγήθηκε στο σημείο από κάποιον ή κάποιους ενήλικες και δεν βρέθηκε εκεί μόνη της.

εξαφανιση
Μάλιστα, αποκάλυψε κάτι που κατέθεσε και στην αστυνομία: σε πάρκινγκ κοντά στο σημείο όπου βρέθηκε να κάθεται σαν να της έχουν πει να περιμένει η Μαρία, ήταν ένα μαύρο αυτοκίνητο με τρία άτομα, τα οποία εξαφανίστηκαν όταν μαζεύτηκε κόσμος!

star

Close