Απίστευτη συνταγή για να προστατέψετε τα χέρια σας από τα σημάδια της γήρανσης

Η γήρανση είναι μια φυσική διαδικασία για το ανθρώπινο σώμα. Παρά το γεγονός ότι είναι απολύτως φυσιολογικό φαινόμενο, τα σημάδια της  δεν είναι ποτέ ευπρόσδεκτα.

 

Εκτός από το πρόσωπό σας, ένα μέρος στο σώμα σας που δείχνει τα πρώτα σημάδια της γήρανσης είναι σίγουρα τα χέρια σας. Είναι συνεχώς εκτεθειμένα σε σκόνη και απορρυπαντικά ή οικιακά καθαριστικά γεμάτα χημικά, τα οποία βλάπτουν το δέρμα των χεριών σας και αφήνουν μόνιμα σημάδια. Επιπλέον, τα χέρια είναι συνήθως παραμελημένα, όταν πρόκειται για τη φροντίδα του δέρματος, σε αντίθεση με άλλα μέρη στο σώμα σας.

hands

Σίγουρα, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να αποδεχθείτε τη γήρανση ως μια αναπόφευκτη διαδικασία της αλλαγής και του μετασχηματισμού του σώματος σας. Αλλά, από την άλλη πλευρά, μπορείτε να εξετάσετε κάποιες φυσικές θεραπείες που θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε το δέρμα σας σε άριστη κατάσταση.

Παρακάτω θα διαβάσετε μια καταπληκτική συνταγή για μία σπιτική κρέμα χεριών που μπορεί να αντιστρέψει τα σημάδια της γήρανσης στα χέρια σας. Αυτή η κρέμα θα προστατεύσει όχι μόνο τα χέρια σας από την πρόωρη γήρανση, αλλά επίσης θα βελτιώσει σημαντικά την ποιότητα του δέρματος σας.

Ένα άλλο σημαντικό πράγμα που δεν πρέπει να αμελείτε είναι η τακτική απολέπιση. Δεν είναι μόνο σημαντική για την επιδερμίδα του προσώπου σας, αλλά και για τα χέρια σας. Η τακτική απολέπιση θα απομακρύνει τα νεκρά κυττάρων του δέρματος από τα χέρια σας καθιστώντας τα μαλακά στην αφή.

Η σπιτική κρέμα χεριών όχι μόνο θα σας εξοικονομήσει χρήματα, αλλά θα  προστατεύσει το δέρμα σας από τις βλαβερές συνέπειες των χημικών ουσιών στις οποίες  εκτίθενται καθημερινά.

Σπιτικό scrub χεριών

Υλικά

  • 1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα
  • 1 κουταλάκι του γλυκού καστανή ζάχαρη
  • 2 κουταλάκια του γλυκού ελαιόλαδο

Αναμίξτε τα συστατικά και κάντε απαλό μασάζ στα έρια σας καθημερινά. Στη συνέχεια ξεπλύνετε τα χέρια σας με ζεστό νερό και στεγνώστε.

newremedies

Close