Ρούλα Ρέβη: Η φώτο για την επέτειο γάμου της με τον Αποστόλη Τότσικα

 

 

Δυο χρόνια έγγαμου βίου συμπλήρωσαν σήμερα (26 Ιουνίου) Ρούλα Ρέβη και Αποστόλης Τότσικας, οι οποίοι είχαν παντρευτεί κρυφά το 2014 στην Αμερική, δίχως να το πάρει χαμπάρι κανείς!

Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, η φωτογράφος των celebrities δημοσίευσε για φώτο από τον γάμο της με τον ηθοποιό, ο οποίος έλαβε χώρα στο Los Angeles.

260616100342_2579

Χρησιμοποιώντας ένα απόφθεγμα του Νίτσε που λέει ότι «δεν είναι η έλλειψη αγάπης αλλά η έλλειψη φιλίας που κάνει δυστυχισμένους τους γάμους», η Ρούλα Ρέβη μοιράστηκε το στιγμιότυπο με τους χιλιάδες followers της.

Πριν από μερικές ημέρες, μέσω Instagram και πάλι, η φωτογράφος είχε δημοσιεύσει  το tattoo του ηθοποιού συντρόφου της, το οποίο δείχνει το μονόγραμμά της, πάνω από δυο φτερά αλλά και την ημερομηνία του γάμου τους (26/06/2014).

Όσο για την τελετή; Όπως είχε δηλώσει στο παρελθόν ο Αποστόλης Τότσικας, «η Ρούλα κανόνισε όλες τις λεπτομέρειες για το γάμο από την Αθήνα. Το έκανε εδώ και αρκετό καιρό, πολύ χαλαρά, χωρίς άγχος.Είχε την ιδέα πως θα ήταν όμορφα να γίνει στο Λος Άντζελες, δεν ήξερε τελικά αν θα βγει, όμως όλα κούμπωσαν τέλεια».

260616100343_3578

Ο μόνος άνθρωπος που ήξεερε για τον γάμο τους φαίνεται ότι ήταν η Ζέτα Μακρυπούλια. Ο γνωστός ηθοποιός είχε πει χαρακτηριστικά: «Αν το λες στη Ζέτα, είναι σαν να μην το λες σε κανέναν. Είναι φοβερή».

Η Ζέτα μάλιστα ήταν εκείνη που έκανε δώρο στη Ρούλα Ρέβη το όμορφο μακρύ φόρεμα που φορούσε στο γάμο ενώ μία ημέρα πριν το ταξίδι τους πήγε στο σπίτι τους και τους έδωσε μία βιντεοκάμερα.

260616100344_4608

tar

Close