Κηλίδες στα μάτια;Δείτε τι μπορεί να σημαίνουν

Μπορείτε να ανακαλύψετε πολλά για την υγεία σας κοιτάζοντας τα μάτια σας.

Τα μάτια είναι μια επέκταση του νευρικού συστήματος και αποτελούνται από πολλές απολήξεις νεύρων, αιμοφόρων αγγείων και ιστούς που συνδέονται με κάθε όργανο του σώματος.
Τι δείχνουν οι κηλίδες στην ίριδα;
Οι μικρές κόκκινες, καφέ ή πράσινες κουκκίδες είναι ένας δείκτης των τοξινών που βρίσκονται στους ιστούς του σώματος. Αυτές οι τοξίνες συχνά μπαίνουν στο σώμα μέσω συνταγογραφούμενων φαρμάκων που λαμβάνονται για μεγάλο χρονικό διάστημα, είτε μέσω του περιβάλλοντος.

Πώς ξέρετε ποια περιοχή επηρεάζεται; Όλα εξαρτώνται από την τοποθεσία των κηλίδων.
Ο Δρ Bernard Jensen δημιούργησε το παρακάτω γράφημα που μπορεί να σας βοηθήσει να προσδιορίσετε την πηγή του προβλήματος .

κυλιδες στα ματια

Για παράδειγμα, με βάση αυτό το διάγραμμα, η κηλίδα της εικόνας είναι ένας δείκτης των τοξινών στην κύστη.
Τα καλά νέα είναι ότι με τον καιρό, η ιατρική παρακολούθηση και τα κατάλληλα μέτρα για αποτοξίνωση, οι κηλίδες στην ίριδα θα μειωθούν σε μέγεθος και συχνότητα μέχρι να εξαφανιστούν τελείως, που σημαίνει ότι το πληγέν μέρος του σώματος έχει αποτοξινωθεί.

Μην ξεχάσετε να επισκεφθείτε το γιατρό σας!
‘Οπως και με κάθε ιατρική πάθηση, θα πρέπει να δείτε ένα γιατρό πριν προσπαθήσετε να λύσετε οποιοδήποτε πιθανό πρόβλημα με την υγεία σας.

Ένας ειδικός θα είναι σε θέση να αποκλείσει οποιαδήποτε άλλη πάθηση όπως το μελάνωμα.

μελανωμα στο μάτι

Το μελάνωμα της ίριδας είναι μια σπάνια αλλά σοβαρή κατάσταση που μοιάζει με την παραπάνω εικόνα.

davidwolfe.com

Για να μάθετε διάφορες φυσικές θεραπείες που θα αποτοξινώσουν το σώμα σας πατήστε εδώ 

 

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close