Σοκαριστικό! Θετικό στην κoκαΐνη βρέθηκε 4 μηνών μωρό

Γνωστό ζευγάρι δημοσιογράφων κατηγορείται για παιδική κακοποίηση, μετά από εξέταση που έδειξε ότι το μόλις τεσσάρων μηνών μωρό τους, είχε ίχνη κoκαΐνης στον οργανισμό του.

Η μητέρα της μικρούλας, Krystin, είχε κάνει χρήση κoκαΐνης ώρες πριν θηλάσει το μωρό της.

twitter-20160629135601.jpeg-q75dx720y-u0r1g0c--

Ο Som και η Krystin Lisaius δήλωσαν ένοχοι στο δικαστήριο για τις κατηγορίες της παιδικής κακοποίησης, μετά το σοκαριστικό συμβάν, που οδήγησε την μόλις τεσσάρων μηνών κόρη τους στο νοσοκομείο της Arizona. «Δεν μπορούσαμε να την ξυπνήσουμε και τα ματάκια της είχαν γυρίσει προς τα πίσω!», είπε ο πατέρας της μικρής και γνωστός δημοσιογράφος τοπικού τηλεοπτικού καναλιού.

Σε αιματολογική εξέταση που έγινε στο μωρό, τα αποτελέσματα βγήκαν θετικά στην κoκαΐνη. Το ίδιο θετική βγήκε και η εξέταση του πατέρα της και της εξίσου γνωστής δημοσιογράφου μητέρας της.

Το ζευγάρι παραδέχτηκε ότι έκανε χρήση ναpκωτικής ουσίας, το βράδυ του Σαββάτου: «Έκανα χρήση κoκαΐνης και θήλασα την κόρη μου 12 ώρες μετά… Το επόμενο πρωινό δηλαδή. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα επηρέαζε το γάλα μου ακόμη και τόσες ώρες μετά!».

Οι αστυνομικοί μετά από έρευνα στο σπίτι τους, βρήκαν 1.8 γραμμάρια κοκαΐνηςμέσα στο συρτάρι του γραφείο τους, μια πιστωτική κάρτα και ένα χαρτονόμισμα τυλιγμένο σε ρολό.
Η δημοσιογράφος, το πρωί που ξύπνησε θήλασε τη μικρή και την έβαλε για ύπνο. Λίγο αργότερα προσπάθησε να την ξυπνήσει αλλά δεν μπορούσε και έτσι έσπευσαν, μαζί με τον σύζυγό της, στα επείγοντα για να δουν τι συμβαίνει. Όταν οι εξετάσεις βγήκαν θετικές, η Krystin αμέσως αρνήθηκε ότι είχε κάνει χρήση, ισχυριζόμενη πως δεν μπορεί να γνωρίζει πώς βρέθηκε η κοκαΐνη στον οργανισμό της κόρης της. Μετά την έρευνα και τις δικές της αιματολογικές εξετάσεις παραδέχτηκε ότι είχε κάνει χρήση.
Το κανάλι για το οποίο εργαζόντουσαν τους απέλυσε ενώ την επιμέλεια του παιδιού, έχει η γιαγιά και μητέρα της Krystin. Η ίδια μπορεί να βλέπει το παιδί 24 ώρες το 24ωρο στο σπίτι της μητέρας της, ενώ του Som του επιτρέπεται να βλέπει το παιδί μόνο 12 ώρες την ημέρα.
Πηγή:mothersblog.gr

Close