23 σκίτσα με βαθιά νοήματα που θα σας αλλάξουν τον τρόπο σκέψης!

H τέχνη είναι ένα από τα πιο δυνατά μέσα για να περάσουμε τα μηνύματα που θέλουμε. Αν γίνει σωστά, μπορεί να έχει νόημα και να λειτουργήσει σαν τροφή για σκέψη. Ένα απλό παράδειγμα, είναι τα σκίτσα που υπάρχουν στις εφημερίδες και συνήθως έχουν πολιτικό περιεχόμενο. Ο καλλιτέχνης με ένα σκίτσο σχολιάζει την επικαιρότητα, χρησιμοποιώντας λίγες ή ακόμα και καθόλου λέξεις. Όπως καταλαβαίνετε, η δουλειά του φωτογράφου δεν είναι εύκολη, καθώς ο καλλιτέχνης πρέπει να είναι πάντα σε εγρήγορση για να κάνει ωραία και εύστοχα σκίτσα.

Ο Έιντζελ Μπολιγκάν Κόρμπο είναι ένας σκιτσογράφος από την Κούβα με βάση του το Μεξικό.

Angel Boligán Corbo

Σύμφωνα με μια ιστοσελίδα, ο Μπολιγκάν κάνει σκίτσα για την εφημερίδα El Universal και τα σατιρικά περιοδικά Conozca Mas και El Chamuco. Επίσης, έχει πάρει 130 βραβεία ως σκιτσογράφος από όλο τον κόσμο. Μπορείτε να τον βρείτε στην σελίδα του στο Facebook και την ιστοσελίδα του.

Δείτε παρακάτω τα εντυπωσιακά έργα του.

 


Φωτογραφίες από: angel boligan corbo

Πηγή: tilestwra.com

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.


Close