Ρίχνει στοματικό διάλυμα σε μια λεκάνη με νερό.Ο λόγος;Θα σας ανακουφίσει

Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να τρέχετε στο φαρμακείο για απλά προβλήματα όταν η βοήθεια που χρειάζεστε μπορεί να βρεθεί στο ντουλάπι της κουζίνας ή του μπάνιου σας. Οι παρακάτω θεραπείες γίνονται από απλά καθημερινά αντικείμενα!

Στοματικό διάλυμα για τους μύκητες

σπιτι

Αντί να κάνετε γαργάρες, μουλιάστε τα πόδια σας σε ένα μπολ με στοματικό διάλυμα.Το αντισηπτικό στοματικό διάλυμα  θα σκοτώσει τους μύκητες των νυχιών σας!εκτός αυτου θα καθαρίσει τα ποδια σας και θα τα κάνει βελούδινα! Δείτε εδω αναλυτικές οδηγιες για το πως να το κάνετε

 

Μαύρο Τσάι για τα ηλιακά εγκαύματα

σπιτι

Το μαύρο τσάι καταπραΰνει τα επώδυνα εγκαύματα από τον ήλιο στο δέρμα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να βράσετε μερικά φακελάκια τσαγιού, αφήστε τα να κρυώσουν και  εφαρμόστε τα ως κομπρέσα στις πληγείσες περιοχές.

 

Μηλόξυδο για τον πονόλαιμο

σπιτι

Γαργάρες με ξύδι μηλίτη μπορεί να βοηθήσουν για να απαλύνει ο πονόλαιμος.Ανακατέψτε μηλόξυδο με νερό και κάντε γαργάρες για άμεση ανακούφιση.

 

Μέντα για την κούραση

spiti

Η μυρωδιά της μέντας μπορεί να ξυπνήσει τις αισθήσεις σας και να σας βοηθήσει να γεμίσετε ενέργεια. Γνωστή στην αρωματοθεραπεία, έχει θεραπευτικό όφελος για την συνολική διάθεση σας.  Ένα φλιτζάνι ζεστό τσάι μέντας θα σας αναζωογονήσει πλήρως!

 

 

Μαγειρική σόδα για την καούρα

spiti

Η μαγειρική σόδα  εξουδετερώνει τα οξέα του στομάχου και βοηθά με την παλινδρόμηση. Ανακατέψτε ένα κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα σε νερό και πιείτε το με την πρώτη ένδειξη  καούρας.

 

Μέλι για την επούλωση πληγών

spiti

Το μέλι έχει ιδιότητες που  επιταχύνουν φυσικά την επούλωση των πληγών. Ήταν η συμβατική θεραπεία για την επούλωση των πληγών μέχρι τον 20ο αιώνα.

 

 

 

Χυμός Cranberry για λοιμώξεις ουροποιητικού

spiti

Τα Cranberries χρησιμοποιούνται από καιρό για την θεραπεία λοιμώξεων του ουροποιητικού συστήματος με φυσικό τρόπο.

Μην ξεχνάτε πως μπορεί η εμπειρία να έχει αποδείξει ξανά και ξανά ότι αυτό που έχετε ήδη στο σπίτι σας μπορεί να σας βοηθήσει να διορθώσετε οποιαδήποτε πάθηση σας,αλλά κανένα φυσικό προϊόν δεν αντικαθιστά τον γιατρό που πρέπει να έχει τον πρώτο λόγο όταν πρόκειται για επίμονα συμπτώματα που επιβαρύνουν την υγεία μας.

Περισσότερα άρθρα για την υγεία θα βρείτε εδώ

Close