Ρίχνει ροζ αλάτι μέσα στο νερό και φτιάχνει κάτι που θα μας ανακουφίσει

Η ημικρανία είναι ένα σύνθετο νευρολογικό πρόβλημα που ταλαιπωρεί όλο και περισσότερους ανθρώπους.Ειδικά οι γυναίκες λόγο ορμονών ερχόμαστε αντιμέτωπες με δυνατούς πονοκεφάλους,που δεν μας επιτρέπουν τις περισσότερες φορές να ακολουθήσουμε το πρόγραμμα μας και καθηλωνόμαστε στο κρεβάτι.

Τα αναλγητικά μπορεί να αποδειχτούν επιβλαβή για την υγεία μας όταν λαμβάνονται συχνά.Δοκιμάστε  ένα απόλυτα φυσικό ρόφημα 3 συστατικών που θα σας απαλλάξει από την ημικρανία σε λίγα μόνο λεπτά.Γεμάτο απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για το σώμα,ενυδατώνει και ανακουφίζει άμεσα.Το λεμόνι καθαρίζει τον οργανισμό μας από τις ανεπιθύμητες τοξίνες,το αλάτι Ιμαλαΐων είναι γεμάτο υγιή ανόργανα άλατα που προσφέρουν ευεξία στον οργανισμό και το νερό κρατά ενυδατωμένο το σώμα μας.

Αναμίξτε χυμό από ένα λεμόνι σε ένα φλιτζάνι ζεστό νερό και προσθέστε δύο κουταλάκια του γλυκού αλάτι Ιμαλαΐων.

σύνταξη- επιμέλεια άρθρου daddy-cool.gr

Δείτε και εδώ πολλά αρθρα για την υγεία

 

 

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close