Προσθέστε μια κουταλιά από αυτό το μείγμα στα ροφήματα σας και πείτε αντίο για πάντα στον πόνο των αρθρώσεων!

Σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες σε θέματα υγείας, η ακατάλληλη στάση του σώματος φαίνεται να είναι η κύρια αιτία για την εμφάνιση του πόνου στην πλάτη, τα πόδια και στον αυχένα.

Αν είστε από εκείνους που πάσχουν από αυτό το είδος των πόνων, η ακόλουθη συνταγή θα έχει μεγάλη σημασία για σας.

Μπορεί να αποτρέψει και να ανακουφίσει τον πόνο, καθώς και να ενισχύσει τα οστά σας. Αυτή η θεραπεία  ονομάζεται φυσική λίπανση των αρθρώσεων.

Χρησιμοποιεί τις ευεργετικές ιδιότητες της ζελατίνης, η οποία μπορεί να αποτρέψει και να ανακουφίσει τον πόνο στις αρθρώσεις, στην πλάτη, τα πόδια και τον αυχένα.

gelatine

Υλικά

150 γραμμάρια βρώσιμη ζελατίνη
κρύο νερό
Οδηγίες:

Αναμείξτε 2 κουταλιές της σούπας ζελατίνη (5 g), με 1/4 φλιτζάνι κρύο νερό. Τοποθετήστε το μείγμα στο ψυγείο και αφήστε το ένα 24ωρο. Το επόμενο πρωί, η ζελατίνη θα μετατραπεί σε ζελέ.

Χρήση:

Προσθέστε το έτοιμο μείγμα στο τσάι σας, το γάλα, το γιαούρτι ή τον χυμό και καταναλώστε το έτσι.

Μια εβδομάδα μετά από την τακτική χρήση αυτής της συνταγής, η κατάστασή σας θα βελτιωθεί σημαντικά.

Οι ευεργετικές ιδιότητες της ζελατίνης στην υγεία του ανθρώπου

Η ζελατίνη είναι μία πρωτεΐνη  που λαμβάνεται από τον βρασμό του δέρματος, των οστών και των συνδετικών ιστών  των ζώων. Περιέχει ισχυρά αμινοξέα, προλίνη και υδροξυπρολίνη, τα οποία διεγείρουν την ανάπτυξη και τη βελτίωση της δομής των συνδετικών ιστών.

Αυτή η πρωτεΐνη είναι μια εξαιρετικά αποτελεσματική θεραπεία με ένα ευρύ φάσμα άλλων οφελών για την υγεία, όπως:

Προλαμβάνει την οστεοπόρωση και την οστεοαρθρίτιδα
Δίνει ελαστικότητα, ενισχύει τους τένοντες και τους συνδέσμους
Βελτιώνει το δέρμα και τα μαλλιά
Ενισχύει την επιδερμίδα
Ενισχύει τον μεταβολισμό
Βελτιώνει την νοητική ικανότητα

Περισσότερα άρθρα για την υγεία θα διαβάσετε εδώ

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close