8 απλοί και εύκολοι τρόποι για να εξαλείψετε το υπερβολικό λίπος στην κοιλιά και να αυξήσετε τα τα επιπέδα ενέργειας:

Καθώς πλησιάζει πλησιάζει η ώρα των διακοπών,  όλοι ψάχνουμε για ένα γρήγορο τρόπο για να απαλλαγούμε από την  κοιλιά που αποκτήσαμε  το χειμώνα.

Εδώ είναι 8 απλοί και εύκολοι τρόποι για να εξαλείψετε το υπερβολικό λίπος στην κοιλιά και να αυξήσετε τα τα επιπέδα ενέργειας:

 

1. Λεμόνι

 Πριν κάνετε οτιδήποτε άλλο, πιείτε ένα ποτήρι ζεστό νερό λεμόνι  το πρωί. Το ζεστό νερό είναι πιο εύκολο για το στομάχι και το εσπεριδοειδή δίνουν στο σώμα  επιπλέον ώθηση της ενέργειας και ενθαρρύνουν την ταχεία θερμιδική καύση όλη την ημέρα.

2. Πείτε Όχι στη ζάχαρη

 Τα σάκχαρα δεν είναι φίλοι σας. Όχι μόνο τα επίπεδα σακχάρου στο  αίμα  ενθαρρύνουν την υπερκατανάλωση τροφής, αλλά ουσιαστικά επιβραδύνουν το ανοσοποιητικό μας σύστημα και  αυξάνουν το λίπος όχι μόνο στην κοιλιά μας, αλλά και γύρω από ζωτικά εσωτερικά όργανα.Δείτε εδώ Πως να αποτοξινωθείτε από την ζάχαρη σε 3 μέρες,να χάσετε βάρος και να βελτιώσετε την υγεία σας

3. Ρύζι

Η κατανάλωση ρυζιού είναι ένας καλός τρόπος για να χάσετε βάρος. Δοκιμάστε quinoa, καστανό ρύζι ή δημητριακά ολικής αλέσεως αντί του λευκού ρυζιού αν προτιμάτε.

4. Νερό

 Το πόσιμο νερό είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να ξεπλύνετε τις τοξίνες από τον οργανισμό σας με φυσικό τρόπο. 8-10 ποτήρια νερό θεωρούνται η ελάχιστη αναγκαία ημερήσια ποσότητα για υγιή άτομα.

5. Μασήστε ωμό σκόρδο

 Το σκόρδο είναι ένα γνωστό ότι βοηθά να ανάψει η φλόγα ενός υποτονικού μεταβολισμού. Μασώντας ένα σκόρδο την ημέρα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αποτοξινώσετε το σώμα σας και να αυξήσετε την κυκλοφορία του αίματος.

 

6. Αποφύγετε τα λιπαρά κρέατα

 Εάν θέλετε πραγματικά να απαλλαγείτε από το λίπος της κοιλιάς ξεκινήστε μια χορτοφαγική διατροφή. Τα κρέατα μπορεί να επιβραδύνουν την πέψη και να ενθαρρύνουν την αποθήκευση του λίπους.

7. Smoothie

Τα smoothies  φρούτων και λαχανικών είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να ενισχύσετε τον οργανισμό σας με θρεπτικά συστατικά. Μπορείτε να προσθέσετε προβιοτικό γιαούρτι  για προστιθέμενη μεταβολική ώθηση.

8. Μπαχαρικά

 Κανέλα, πάπρικα, η κουρκούμη, κάρυ και σκόνη τσίλι είναι μπαχαρικά που  βελτιώνουν την αντίσταση στην ινσουλίνη και μειώνουν τα επίπεδα του σακχάρου στο αίμα,ελαχιστοποιώντας τις πιθανότητες υπερφαγίας.Δείτε εδω πως να φτιάξετε πολλά φυσικα αδυνατιστικα

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close