Πώς να εξαφανίσετε την χαλαρή κοιλιά εύκολα σε 16 εβδομάδες

Θεωρείτε πως η κοιλιοπλαστική είναι η μόνη λύση για την χαλαρή κοιλιά σας; Η κοιλιοπλαστική είναι μια χειρουργική επέμβαση που γίνεται για την χαλάρωση, τη συσσώρευση λίπους και τη βελτίωση του μυϊκού τόνου. Σε τελική ανάλυση, αυτό που προσπαθεί να επιτύχει είναι η επανάκτηση μιας πιο αισθητικής εικόνας για τον ασθενή.

Δεν παύει όμως να είναι μια χειρουργική επέμβαση,με όλους τους κινδύνους που συνεπάγεται αυτό.Λοιπόν, σε αυτό το άρθρο θα μοιραστώ μαζί σας μια συνταγή για μια θαυματουργή κρέμα που θα βοηθήσει να επαναφέρετε την ελαστικότητα και να εξαφανίσετε την χαλαρή κοιλιά,έτσι ώστε να αποφύγετε το χειρουργείο. Ελπίζω να σας αρέσει.

κοιλια

Συστατικά

  • 1 κουταλιά της σούπας African Shea Butter
  • μισή κουταλιά Βιολογικό Λάδι Καρύδας
  • 1 κουταλιά καστορέλαιο
  • 1 κουταλιά Βιολογικό αμυγδαλέλαιο.

Ανακατεύετε όλα τα υλικά καλά και τα αποθηκεύετε σε ένα αποστειρωμένο γυάλινο βάζο.Καθημερινά,αλείφετε την κοιλιά σας με την κρέμα και μετά τυλίγεστε με υδρόφιλο βαμβάκι.(Θα βρείτε ρολά υδρόφιλου βαμβακιού σε καταστήματα με ιατρικά είδη)

Δείτε εδώ πως θα χάσετε το περιττό λίπος από το στομάχι και την κοιλιά με αυτό το μαγικό ρόφημα!

Περισσότερα θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close