Δίαιτα με πορτοκάλι για πρωινό: Ακολουθήστε αυτό το διατροφικό πρόγραμμα για δύο εβδομάδες και χάστε έως και 7 κιλά!

Οι χρήσιμες ιδιότητες πορτοκαλιών είναι γνωστές από την αρχαιότητα.

Αυτό το εσπεριδοειδές είναι πλούσιο σε βιταμίνη C, η οποία βελτιώνει το ανοσοποιητικό σύστημα και αποτρέπει διάφορες λοιμώξεις, και μεταλλικά στοιχεία, όπως ασβέστιο, φώσφορο και σίδηρο. Περιέχει χρήσιμα έλαια και αρωματικές ουσίες και καθαρίζει το σώμα από τοξίνες και χημικά απόβλητα. Επιπλέον, το πορτοκάλι έχει υπέροχη γεύση.

Το πορτοκάλι είναι φρούτο χαμηλών θερμίδων που περιέχει πολλές χρήσιμες ουσίες. Δεν είναι περίεργο ότι η διατροφή πορτοκαλιού θεωρείται μία από τις πιο αποτελεσματικές και ωφέλιμες δίαιτες.

Δείτε την δίαιτα στο apithano.gr

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.


Close