Πέντε φυσικές συνταγές για τους μύκητες

Ονυχομυκητίαση. Και μόνο το άκουσμα της είναι αρκετό για να προκαλέσει ανατριχίλα.  Το καλοκαίρι κρύβει πολλούς κινδύνους καθώς από την άμμο και μόνο,μπορούμε να κολλήσουμε μύκητες.. Εδώ είναι μερικές ιδέες για να δοκιμάσετε στο σπίτι, αν θέλετε να αποφύγετε τον γιατρό.
 
 Vicks VapoRub
αρχείο λήψης
Το Vicks, βελτιώνει την ονυχομυκητίαση . Εφαρμόστε  καθημερινά με μια μπατονέτα στα νύχια.

Μαγειρική σόδα

baking-soda-768950_960_720

 
Οι αλκαλικές ιδιότητες της μαγειρικής σόδας εξουδετερώνουν τις όξινες ιδιοτήτες του μύκητα και ενώ δεν μπορεί να τις καταπολεμήσει, θα βοηθήσει να μην επεκταθεί.Μουλιάστε τα πόδια σας σε ένα μπολ με 4 – 5 κουταλιές της σούπας μαγειρική σόδα και 1 φλιτζάνι ξίδι.
 
 
 Στοματικό διάλυμα Listerine
312547427555
Το στοματικό διάλυμα μπορεί να σκοτώσει τα βακτήρια και να φρεσκάρει τα πόδια σας . Η αλκοόλη που περιλαμβάνεται στο στοματικό διάλυμα κρατάει μακριά τους μύκητες. Μουλιάστε καθημερινά τα πόδια σας σε στοματικό διάλυμα Listerine.
 
Σκόρδο
garlic-1374329_960_720
Εφαρμόστε ένα μείγμα από λάδι σκόρδου και ξύδι στην περιοχή και τυλίξτε με έναν επίδεσμο. Η κατανάλωση σκόρδου βοηθά επίσης.
 
 
Χυμός λεμονιών
yellow-763833_960_720
 Όπως και με το σκόρδο,  εφαρμόσετε το στη μολυσμένη περιοχή και αφήστε το για λίγο.

Σου γυρνάνε προς τα μέσα τα νύχια;Δες εδώ φυσικούς τρόπους για να απαλλαγείς

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Χρήστος Πασχαλίδης η αλλιώς Daddy Cool!
Χρήστος Πασχαλίδης η αλλιώς Daddy Cool!

Όταν το σύμπαν συνωμοτεί και δίπλα σε έναν άντρα είναι μια pc freak γυναίκα, τότε ένας φρικαρισμένος μπαμπάς γίνεται cool και θέλει να μοιραστεί μπαμπαδίστικες σκέψεις, έτσι γιατί και οι μπαμπάδες έχουν ψυχή! Είμαι λοιπόν ο Χρήστος, μπαμπάς μιας 6χρονης γλυκιάς ζουζούνας της Ηρώς και παντρεμένος με μια υπέροχη γυναίκα τη Λένα. Δεν έχω συνταγή από κάποιο μαγικό φίλτρο που θα σας κάνει τους καλύτερους μπαμπάδες του κόσμου, μαζί όμως θα μοιραστούμε, σκέψεις ανησυχίες,tips και οτιδήποτε έχει να κάνει με το σημαντικότερο ρόλο στη ζωή ενός άντρα. Τη πατρότητα!


Close