Ποιες τροφές αποτελούν φυσικές πηγές ασπιρίνης

Οταν γίνεται λόγος για ασπιρίνη, το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό μας είναι ένα άσπρο στρογγυλό χάπι για τον πόνο. Η ασπιρίνη είναι γνωστό πως προστατεύει από καρδιακή προσβολή και εγκεφαλικό επεισόδιο.

Επίσης, είναι ένα πολύ καλό αντι-πηκτικό του αίματος. Ομως, αυτό το λευκό στρογγυλό χάπι δεν είναι η μοναδική πηγή της ασπιρίνης. Μπορούμε να καλύψουμε σημαντικές ποσότητες ασπιρίνης από τις τροφές που τρώμε κάθε μέρα.

Διαβάστε παρακάτω ποιες είναι καλύτερες πηγές τροφίμων από τα οποία μπορούμε να πάρουμε την ημερήσια δόση ασπιρίνης, χωρίς να πάρουμε παράλληλα τις τυχόν παρενέργειές της.

Δείτε περισσότερα στο apithano.gr

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.