Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια Νοέμβριος 2015

Τι προβλέπουν τα άστρα για το Νοέμβριο 2015 στα ερωτικά και τις σχέσεις σου;
Κριός
Δεσμευμένος
Με τον Ήλιο κυβερνήτη της ερωτικής σου ζωής στον παθιασμένο Σκορπιό (ως τις 22/11), τον Νοέμβριο στον έρωτα τα θέλεις όλα. Θα ζητάς ένταση, αποκλειστικότητα, ερωτισμό, αλλά και άλλα, που θα κρατάς μυστικά. Πώς θα τα πάρεις; Μα όπως πρεσβεύει ο κυβερνήτης του ζωδίου σου, ο πολεμοχαρής Άρης. Θα μπεις στο πεδίο της μάχης, θα ανάψεις φωτιές και πάθη, θα απαιτήσεις, θα ριψοκινδυνέψεις και θα κάνεις τα πάντα για να ζήσεις τον έρωτα όπως θέλεις… στο τέρμα. Η παρουσία του κυβερνήτη σου, του Άρη, στο Ζυγό (από τις 12/11) θα σου δώσει την δυνατότητα να επιβληθείς μέσα στη σχέση. Μπορεί ο Ζυγός να θεωρείται ζώδιο διπλωματικό, όμως οι συμβιβασμοί δεν είναι για σένα, είναι για να τους επιβάλλεις «γλυκά και ωραία» στο ταίρι σου. Προβάλλοντας το καλό, το όμορφο, το αρμονικό, ακόμα και αν χρειαστεί να ανάψουν τα αίματα, θα κάνεις τα πάντα για να πετύχεις αυτό που θες. Αν είσαι γεννημένος το δεύτερο δεκαήμερο του Κριού, τις τελευταίες δέκα μέρες του μήνα, είτε θα ρίξεις τίτλους τέλους στη σχέση σου -αναζητώντας την ελευθερία σου, είτε, κάτω από δυσκολίες, η σχέση σου θα φτάσει στο τέλμα για να αναγεννηθεί, ακολουθώντας αναγκαστικά νέους δρόμους μέσα σε αυτή. Πάθος, ένταση και διεκδίκηση στο φουλ.

Αδέσμευτος
Με τον Ήλιο (ως τις 22/11) στον Σκορπιό, στον έρωτα σε έλκει το μυστήριο, το απόλυτο και το απαγορευμένο. Η παρουσία του Ερμή επίσης στον Σκορπιό (ως τις 20/11) δείχνει ότι οι κινήσεις σου θα είναι αινιγματικές και μυστικοπαθείς, ενώ θα υπάρξουν μυστικές και γεμάτες πάθος επαφές αλλά και συζητήσεις που θα βολιδοσκοπείς χωρίς όμως να ανοίγεις τα χαρτιά σου. Στις 8/11 η Αφροδίτη εισέρχεται στο απέναντί σου ζώδιο, τον Ζυγό, πράγμα που σημαίνει ότι η ιδέα της ερωτικής σύζευξης αρχίζει να σου αρέσει, ενώ παράλληλα κάποιο πρόσωπο σου ανάβει πράσινο φως. Λίγο αργότερα, στις 12/11, ο κυβερνήτης σου, ο Άρης, εισέρχεται στο ζώδιο της συντροφικότητας, τον Ζυγό, κι έτσι θα βάλεις όλη σου τη δύναμη για να πετύχεις τη δημιουργία μιας σχέσης. Ως τις 20 του μήνα το σύμπαν, μέσα από θετικές όψεις, συνωμοτεί με τα σχέδια σου. Στη συνεχεία όμως σου βάζει εμπόδια. Ξέρει ότι έχεις και το θάρρος και την τόλμη για να τα υπερβείς και, το φλογερό σου ταμπεραμέντο, ακόμα και όταν δοκιμάζεται, δεν κάμπτεται. Πάθος και πόνος, έντονη έλξη και απαγορευμένο, ανεξέλεγκτες επιθυμίες και ξαφνικές ανατροπές σε καλούν κοντά τους. Τι θα κάνεις; Εσύ αποφασίζεις!
Ταύρος
Δεσμευμένος
Με τον Δία στην Παρθένο ως τον Σεπτέμβριο, πνέει ούριος άνεμο για χαρά, έρωτα και παιχνίδι. Η ερωτική σου ζωή παίρνει τα πάνω της και επιτέλους μπορείς να απολαύσεις το σεξ, τα παιδιά, να διασκεδάσεις με το ταίρι σου και να είσαι ο εαυτός σου. Τις πρώτες δέκα ημέρες του Νοεμβρίου θα βιώνεις έντονα αυτήν την αίσθηση ενώ μπορείς ακόμα και να την αξιοποιήσεις για μια πρόταση γάμου, να κάνεις ένα παιδί ή να συνεχίσεις να γεύεσαι τις χαρές του κρεβατιού με τον/την σύντροφό σου. Η παρουσία του Ερμή, κυβερνήτη της αισθηματικής σου ζωής, στον τομέα των σχέσεων, δείχνει την ανάγκη να διερευνήσεις, μέσα από συζητήσεις, σκέψεις και επιθυμίες του συντρόφου για τη σχέση σας. Δεν θα λείψουν ζήλιες και καχυποψίες ενώ, ακόμη και αν το ταίρι σου δεν το ξέρει, τα μάτια σου θα έχουν ακτίνες Χ που θα διαπερνούν ό,τι υπάρχει στο νου και την ψυχή του. Οι θετικές όψεις που σχηματίζει ο Ερμής ως τις 13/11 δείχνει ότι μπορείτε να κάνετε ταξίδια και εκδρομές που ο ένας θα δοθεί απόλυτα στον άλλο και θα καλύψουν τόσο ψυχικές όσο και ερωτικές σας ανάγκες. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα είναι επικίνδυνο κι αυτό γιατί η κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη, σχηματίζει δυσαρμονική όψη με τον κυβερνήτη των σχέσεων σου τον Πλούτωνα. Σε συνδυασμό με ένα θολό πλανητικό σκηνικό, πρόσεχε μήπως κάποιες ζήλιες ή απαιτήσεις σου ξεφύγουν και χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου και της σχέσης σου.

Αδέσμευτος
Το σύμπαν, με τον Δία στον τομέα της αισθηματικής σου ζωής ως τις αρχές Σεπτέμβρη, το ‘χει βάλει σκοπό να σε βάλει σε σχέση. Ο Δίας θα είναι ο «κουμπάρος» και η Αφροδίτη στην Παρθένο ως τις 8/11 η προξενήτρα. Πράγμα που σημαίνει ότι το πρώτο δεκαήμερο είναι πολύ ευνοϊκό για να ερωτευτείς και να καλωσορίσεις την αγάπη στη ζωή σου. Στον ίδιο θετικό ρυθμό θα βρίσκεται, ως τις 20/11, και ο Ερμής, ο οποίος κυβερνά τα ερωτικά σου. Η ισχυρή διαίσθηση θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις τις προθέσεις ενός προσώπου που σε ενδιαφέρει αλλά και να έχεις επαφές όλο πάθος, που θα οδηγήσουν στη σύναψη σχέσης. Αν αυτό συμβεί ως τις 20/11 έχει υπόψη σου ότι θα είναι μια σχέση καρμική που έρχεται στη ζωή σου για να φέρει καταλυτικές αλλαγές και να σε κάνει άλλο άνθρωπο. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα πάντως είναι δύσκολο. Ο Ουράνιος θόλος ταλανίζεται από δύσκολες όψεις, και είναι πιθανόν, είτε το συναισθηματικό παρελθόν, κάτω από συνθήκες που θα ανοίξουν πληγές να σε ζορίζει, είτε να βρεθείς μπροστά σε κρυμμένα μυστικά που θα σε ταράξουν.
Δίδυμοι
Δεσμευμένος
Με τον Κρόνο στο απέναντί σου ζώδιο, τον Ζυγό, ιδιαίτερα αν είσαι γεννημένος το πρώτο δεκαήμερο, ίσως νιώσεις κάποια πράγματα βαριά μέσα στη σχέση σου. Αν πάλι δεν συμβεί, έχε υπόψη σου ότι έχεις μπροστά σου περίπου δυόμιση χρόνια που η σχέση σου θα περάσει «δια πυρός και σιδήρου» και θα πρέπει να προσέχεις από τώρα τις επιλογές σου, αν θέλεις να μείνει στερεή. Το πρώτο δεκαήμερο ίσως νιώσεις την ψυχολογία σου να βρίσκεται στα πατώματα, παρά το γεγονός ότι συμβαίνουν πράγματα σχετικά με το σπίτι, τη δημιουργία οικογένειας ή τους γονείς που δίνουν θετικές προοπτικές για το μέλλον. Η διάθεσή σου θα αρχίσει να παίρνει τα πάνω της με την είσοδο της Αφροδίτης στις 8/11στον Ζυγό και τον τομέα της αισθηματικής ζωής, ενώ θα ενισχυθεί ακόμα περισσότερο από τις 12/11 που το ίδιο ζώδιο θα επισκεφθεί ο Άρης. Ετοιμάσου για έρωτα και βράδια αξημέρωτα. Ο ρομαντισμός θα συνυπάρχει με την εγκεφαλική διέγερση και εσύ θα νιώθεις να πλέεις σε πελάγη ευτυχίας. Αν και η δουλειά θα σε απασχολεί έντονα, μόλις βρίσκεις λίγο χρόνο, θα τον περνάς με το ταίρι σου καθώς τα σώματα σας θα ζητούν να ενωθούν.

Αδέσμευτος
Με τον κυβερνήτη των σχέσεων, τον Δία, στον 4ο ηλιακό οίκο ως τις αρχές Σεπτέμβρη, θα νιώσει έντονα την ανάγκη να δημιουργήσεις οικογένεια ή να φτιάξεις ένα σπίτι που θα φωλιάσει μια σχέση. Συγχρόνως, ο Κρόνος βρίσκεται στον Τοξότη, θέση στην οποία θα βρίσκεται για δυο και κάτι ακόμα χρόνια, δείχνοντας ότι, όσον αφορά το θέμα «σχέση», θα «σοβαρευτείς». Ανεξάρτητα από τη δική σου ηλικία, θα σε έλκουν άτομα ηλικιακά μεγαλύτερα ή συναισθηματικά πιο ώριμα, καθώς αναζητάς έναν σύντροφο να σε «διδάξει» και να σου παραδώσει μαθήματα στον τομέα «σχέση». Η Αφροδίτη και ο Άρης θα βρίσκονται στον Ζυγό από τις 8/11 και 12/11 αντίστοιχα, ευνοώντας έτσι τις συνθήκες ώστε να φλερτάρεις και να σε φλερτάρουν, να ερωτευτείς και να σε ερωτευτούν. Πολύ πιθανόν μάλιστα, με την είσοδο του κυβερνήτη σου, του Ερμή, στις 20/11 στον Τοξότη και ως τις 10/12, να ξεκινήσεις μια σχέση. Ωστόσο, ο Δεκέμβριος γενικά είναι καλύτερος μήνας για να «μπεις» σε σχέση εκτός αν, μια γεμάτη πάθος αλλά «παράνομη» σχέση δεν σε χαλάει καθόλου. Εσύ ξέρεις!
Καρκίνος
Δεσμευμένος
Ο μήνας σηκώνει αυλαία, όχι απλά ερωτικά, αλλά full δυναμικά και παθιασμένα αφού, τόσο ο Ήλιος (ως τις 22/11) όσο και ο Ερμής (ως τις 20/11) βρίσκονται στον Σκορπιό, κι έτσι έχεις την ευκαιρία ο έρωτας να γίνει, εκτός από μια απόλυτη ένωση ψυχών, και μια βαθιά μυστικιστική εμπειρία που θα σε μεταμορφώσει. Ταξίδια, εκδρομές και έξοδοι θα ζωηρέψουν την ερωτική φλόγα ενώ θετικές ειδήσεις σχετικά με παιδιά και έρωτα θα κάνουν την καρδιά σου να χτυπά δυνατά. Η παρουσία της Αφροδίτης (ως τις 8/11) και του Άρη (12/11) στον 3ο ηλιακό οίκο που έχει την «ομπρέλα» του Δία, δείχνουν ότι το πρώτο δεκαήμερο του μήνα αξίζει να το αξιοποιήσεις για να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου κάνοντας πράγματα που ευνοούν την επικοινωνία σας. Τα δύσκολα έρχονται στα τέλη του μήνα, με την Αφροδίτη στο Ζυγό -είσοδο που έχει κάνει από τις 8/11, να αναζητά την αρμονία στην οικογένεια μέσα από ένα τέλος που σχετίζεται με τον σύντροφο ή κάποια υπόθεσή του. Αν είσαι γεννημένος το β’ δεκαήμερο η σχέση σου μπορεί να φτάσει σε ένα τέλμα. Τώρα, αν αυτό θα είναι μοιραίο να συμβεί και αν υπάρχουν περιθώρια ανασύστασής της κάνοντας ριζικές αλλαγές, αυτές εξαρτάται από το προσωπικό σου ωροσκόπιο.

Αδέσμευτος
Με τον Ήλιο και τον Ερμή ως τις 22/11 και 20/11 αντίστοιχα στον σέξι, ερωτικό και γεμάτο πάθος Σκορπιό, όπως καταλαβαίνεις, ο μήνας για σένα κάνει ποδαρικό με τη λίμπιντο στα ύψη και τις ευκαιρίες για ερωτικές συνευρέσεις με πιθανό ταίρι σου… στο πιάτο. Ζήλιες και κάθε λογής απαιτήσεις δεν θα λείψουν, ωστόσο ενδέχεται να σου αρέσουν καθώς θα ανεβάσουν την αυτοπεποίθησή σου στα ύψη. Με την Αφροδίτη ως τις 8/11 στην Παρθένο, στο φλερτ θα δείχνεις δεξιοτεχνία, ενώ, με την ευλογία του Δία, θα καταφέρνεις να κάνεις γνωριμίες που δεν θα σε αφήνουν αδιάφορο/η. Στις 8/11 η Αφροδίτη αφήνει το φιλικό ζώδιο της Παρθένου και εισέρχεται στον συντροφικό Ζυγό. Πολύ πιθανόν, η οικογένεια να σου κάνει κάποιο προξενιό ενώ ένα πρόσωπο από το παρελθόν ίσως ξαναμπεί στη ζωή σου. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι είναι εύκολο να οδηγηθείτε σε σχέση κι αυτό γιατί υπάρχουν ζητήματα που, αν εμπλακείς μαζί του, θα γίνουν βαρίδια στην πλάτη σου. Δύσκολες αποφάσεις θα κληθείς να πάρεις τα τέλη του μήνα καθώς η έντονη ερωτική έλξη σου θα συνοδεύεται από μεγάλο πόνο ή ένα ασήκωτο μυστικό.
Λέων
Δεσμευμένος
Η παρουσία του Κρόνου στον τομέα των αισθηματικών και των παιδιών σε βάζει σε μια διαδικασία, που θα κρατήσει τουλάχιστον δυο χρόνια, να νιώθεις ωραία καθώς θα γίνεσαι πιο υπεύθυνος/η απέναντι σε σχετικά ζητήματα. Σίγουρα θα περάσεις κάποια «μαθήματα» όμως, το θετικό είναι ότι θα σου βγουν σε καλό. Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα θα νιώθεις ότι παίρνεις αγάπη και ενδιαφέρον από το ταίρι σου ενώ κι εσύ με τη σειρά σου θα είσαι γενναιόδωρος/η. Με τον Ήλιο στον Σκορπιό ως τις 22/11 ίσως πολλές φορές έχεις τις κλειστές σου ή ζητήματα του παρελθόντος είναι αιτία για συναισθηματικές μεταπτώσεις. Εξήγησε στο ταίρι σου ότι θέλεις λίγο χώρο και χρόνο για σένα ώστε να μην αρχίσουν οι ανακρίσεις και οι καχυποψίες. Η παρουσία της Αφροδίτης από τις 8/11 στον Ζυγό θα φέρει έναν αέρα ανανέωσης στη σχέση σου μέσα από εξόδους, ταξίδια, μετακινήσεις, γνωριμίες και νέα ενδιαφέροντα που θα αποκτήσετε μαζί με τον/την σύντροφό σου. Ακόμα, στις 20/11 ο κυβερνήτης σου ο Ήλιος εισέρχεται στον Τοξότη, κι έτσι, για περίπου ένα μήνα θα νιώσεις ότι έχεις την ευκαιρία να χαρείς τον έρωτα σαν να μην υπάρχει αύριο και γενικά να ξεδώσεις. Ωστόσο, λόγω των δυσαρμονικών όψεων του τελευταίου δεκαημέρου, καλό θα είναι να μην χάσεις την μπάλα και πέσεις σε καταστάσεις που στην αρχή θα σε στείλουν στον Θεό και μετά, εξαιτίας τους, θα βρεθείς στον πάτο.

Αδέσμευτος
Με τον Κρόνο στον Τοξότη για τα επόμενα δύο και βάλε χρόνια, αν κάτι σίγουρα θα μάθεις είναι ότι το να φοβάσαι να ερωτευτείς για να μην πληγωθείς είναι σαν να φοβάσαι να κοιμηθείς για να μην δεις εφιάλτη. Η σωστή αντιμετώπιση απέναντι στον έρωτα δεν είναι ο φόβος, είναι το να αναλαμβάνεις την ευθύνη για τις επιλογές σου. Κάπως έτσι αυτόν τον μήνα, που οι ευκαιρίες για νέες γνωριμίες θα είναι πλείστες από τις 8/11 που η Αφροδίτη εισέρχεται στο Ζυγό, πρόσεχε ποιους επιλέγεις να βάλεις στη ζωή σου και έχε υπόψη σου ότι «ματιές» και «ερωτικά τετ-α-τετ» με άτομα από τα δουλειά μπορεί να σου στοιχίσουν, ιδιαίτερα τα τέλη του μήνα, ή ακόμα και να γίνουν αιτία για ριζικές αλλαγές στην καθημερινότητά σου. Παράλληλα, αν και ο Ήλιος και ο Ερμής στον Τοξότη από τις 22/11 και 20/11 αντίστοιχα σου ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση και τις ερωτικές μετοχές στα ύψη, μην πέσεις με τα μούτρα στον έρωτα με άτομο που δεν γνωρίζεις καλά γιατί πιθανόν η όραση σου να είναι θολή. Πάρε λίγο χρόνο να «τεντωθείς» και να φύγουν οι τσίμπλες που έχουν τα αισθηματικά μάτια σου και τα καλύτερα έρχονται… τον Δεκέμβριο.
Παρθένος
Δεσμευμένος
Ο Νοέμβριος σηκώνει αυλαία με την Αφροδίτη (ως τις 8/11) στο ζώδιό σου και νιώθεις παντού μαζί σου τον ερωτικό εαυτό σου. Αυτό βέβαια το αισθάνεται και το ταίρι σου και είναι κάτι που του αρέσει κι έτσι, σε κάθε διάλλειμα από την καθημερινότητά του προσπαθεί να περνάτε μαζί στιγμές γεμάτες έρωτα. Στις 6/11 ο κυβερνήτης σου, ο Ερμής, σχηματίζει θετική όψη με τον Ποσειδώνα, που συμβολίζει τον σύντροφό σου, και πιθανόν κοντά σε αυτήν την ημερομηνία μαζί με το ταίρι, να ζήσετε κάτι πολύ όμορφο, να πραγματοποιήσετε ένα όνειρό σας ή να αισθανθείτε φανταστικά μαζί. Η παρουσία του Ερμή στον Σκορπιό ως τις 20/11 σου επιτρέπει να ξέρεις και τις πιο κρυφές σκέψεις και επιθυμίες του/της συντρόφου σου. Αυτό όμως ίσως σε κάνει παραπάνω από ότι χρειάζεται απαιτητικό/η καθώς θες να ξέρεις κάθε κίνηση του/της. Μην το παρακάνεις. Πρόσεχε πολύ το τελευταίο δεκαήμερο γιατί ζήλιες και απαιτήσεις σου μπορεί να βάλουν σε κίνδυνο τη σχέση σου ενώ καλύτερα να αποφύγεις να κάνεις ξεκαθαρίσματα για τις προοπτικές που αφορούν σε ένα παιδί, το γάμο ή τη δέσμευσή σας. Δεν είναι η ώρα για ξεμπερδέματα αλλά για τη συνειδητοποίηση της κατάστασης.

Αδέσμευτος
Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου ως τις 8/11, το ερωτικό σου ταμπεραμέντο βγαίνει στην επιφάνεια και έχεις την ικανότητα να σαγηνεύεις στο πέρασμά σου. Η παρουσία του Ήλιου (ως τις 22/11) και του Ερμή (ως τις 20/11) στον Σκορπιό δείχνει ότι, ο τρόπος που θα επικοινωνείς θα μαγνητίζει ενώ, η αποφασιστικότητα και η επιμονή που θα δείχνεις στο φλερτ, θα μπορούν να κατακτήσουν τον όποιο ερωτικό στόχο βάλεις. Ιδιαίτερα θετικό είναι το διάστημα γύρω στις 6 Νοεμβρίου καθώς πολύ πιθανόν να κάνεις μια γνωριμία που σε έλξει σαν μαγνήτης και να σε οδηγήσει σε μια ονειρική ένωση. Πολύ δύσκολο για αισθηματικά θέματα είναι το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα. Σε αυτό συναινούν οι δυσαρμονικές όψεις της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό που μπορούν να σε βάλουν σε μια σχέση ως τρίτο πρόσωπο, ξεχνώντας αρχές και ηθική, ή με άτομο από το οποίο θα εισπράξεις μεγάλο πόνο και θα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή σου, παρά την έντονη ερωτική επιθυμία. Το θέμα γίνεται πιο δύσκολο γιατί ο Κρόνος, που κυβερνά τα αισθηματικά σου, και ο Ποσειδώνας, που εξουσιάζει τις σχέσεις σου, θα σχηματίσουν επίσης δυσαρμονική όψη, δείχνοντας ότι θέλει μεγάλη προσοχή για να μην χάσεις τον έλεγχο.
Ζυγός
Δεσμευμένος
Με τον Άρη στην Παρθένο ως τις 12/11 αισθάνεσαι ότι θέματα που αφορούν τη σχέση σου δεν προχωρούν όπως επιθυμείς και η διάθεσή σου δεν στα καλύτερά της. Στις 8/11 η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιό σου και σου τονώνει την ψυχολογία καθώς αρχίζεις να νιώθεις πιο όμορφα με τον εαυτό σου και να εκφράζεις, μέσα από την επικοινωνία, τα «θέλω» και τις επιθυμίες σου. Με τον κυβερνήτη των σχέσεών σου, τον Άρη, από τις 12/11 στο δικό σου ζώδιο, θα νιώσεις ότι το ταίρι σου θέλει να σου περάσει το δικό του και ίσως δεν μπορέσεις να αποφύγεις κάποιες διαφωνίες και εντάσεις, ακόμα και αν επιδιώκεις το διάλογο και την ήρεμη επίλυση των όποιων προβλημάτων. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ουρανό δείχνουν ότι, αν και θα θέλεις την αγάπη και την αρμονία, εντούτοις τα πράγματα θα οδηγούνται στα άκρα. Οι αλλαγές μέσα στη σχέση σου θα είναι επιβεβλημένες, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί το β’ δεκαήμερο.

Αδέσμευτος
Ο μήνας ξεκινά με ανησυχία για τα αισθηματικά σου και την ανάγκη να βρεθείς μακριά από όλους και από όλα, επιζητώντας πρώτα την ησυχία σου και έπειτα τον έρωτα. Μέσα σου γίνονται διεργασίες όσον αφορά τη συντροφικότητα και γι’ αυτό ίσως έχεις ανάγκη να μένεις μόνος/μόνη ή να κάνεις αποδράσεις όσο γίνεται πιο συχνά από την καθημερινότητα και την εργασία. Η συναισθηματική καταιγίδα που βιώνεις αρχίζει να καταλαγιάσει με την Αφροδίτη από τις 8/11 στο δικό σου ζώδιο. Παράλληλα, θα νιώθεις πιο κοντά στην ερωτική σου πλευρά και αυτό θα φέρει φλερτ και ενδιαφέρον από το αντίθετο φύλο. Η μοναξιά πλέον δεν θα είναι φίλη σου καλή και, με τον Άρη από τις 12/11 στο Ζυγό, θα αφήσεις κάποιο πρόσωπο να σε πλησιάσει, ενώ οι ευκαιρίες να ζήσεις μια σχέση γεμάτη αγάπη, ένταση και ρομαντισμό θα είναι ευπρόσδεκτες. Στα τέλη του μήνα, ίσως κάνεις μια σχέση με διαφορά ηλικίας ή σε θέλξει ένα πρόσωπο που παλιότερα θα απέκλειες. Πιθανόν μάλιστα να πας κόντρα και στα οικογενειακά σου πρότυπα.
Σκορπιός
Δεσμευμένος
Με την Αφροδίτη, που εξουσιάζει τον τομέα των σχέσεων να βρίσκεται ως τις 8/11 στην Παρθένο, θα αναζητάς την ανανέωση ενώ φιλικές και κοινωνικές συναναστροφές θα αποτελούν μια καλή ευκαιρία για να μπει φρέσκος αέρας στη σχέση σου. Εν συνεχεία, η Αφροδίτη περνά στον Ζυγό και στον 12ο ηλιακό οίκο κι έτσι θα έχεις την ανάγκη να περνάς χρόνο μόνο με το ταίρι σου. Όμως, η παρουσία του Άρη από τις 12/11 στο ίδιο ζώδιο, έρχεται να δημιουργήσει προβλήματα στη ψυχολογία και τη διάθεσή σου καθώς θέματα δουλειάς ή υγείας θα φέρουν αναστάτωση. Με τον Ερμή στο δικό σου ζώδιο ως τις 20/11 θα έχεις επιμονή και επιμονή για να καταφέρεις ένα στόχο σου όσον αφορά τα οικονομικά αλλά και τη σεξουαλική σας ζωή. Αν και με τον Άρη στο Ζυγό το σεξ ίσως σου λείψει ή… υστερεί, θα καταφέρεις να κρατάς το ταίρι σου με τον τρόπο σου προσηλωμένο σε σένα. Απόφυγε ωστόσο να απαιτείς με πείσμα και να ελέγχεις κάθε κίνησή του γιατί αν κάτι δεν θες είναι να γίνει η αγάπη σου αφόρητη. Πρόσεχε στα τέλη του μήνα καταστάσεις που ίσως σε κάνουν να χάσεις χρήματα για να πετύχεις κάτι στα αισθηματικά σου ή σε σχέση με ένα παιδί.

Αδέσμευτος
Με τον Ήλιο στο ζώδιο σου ο αισθησιασμός και ο έντονος ερωτισμός σου φωτίζονται και νιώθεις ποθητός/η και περιζήτητος/η. Η παρουσία της Αφροδίτης ως τις 8/11 στο ζώδιο της Παρθένου ευνοεί νέες γνωριμίες ενώ, με τη βοήθεια φίλων ή γνωστών, ίσως έρθεις σε επαφή με πρόσωπο που θα σε γοητεύσει. Η συμβολή τους μπορεί να φανεί πολύτιμή και για την προσέγγιση υπάρχοντος ερωτικού στόχου. Εν συνεχεία, η Αφροδίτη εισέρχεται στο Ζυγό και ξεκινά μια περίοδο κατά την οποία το όνειρο για συντροφικότητα γίνεται πιο έντονο. Ωστόσο, η παρουσία του Άρη από τις 12/11 στον 12ο ηλιακό οίκο προεικονίζει δυσκολίες είτε λόγω φόρτου εργασίας, είτε ζητημάτων υγείας. Έτσι, ίσως μια κατάσταση σε «πάει πίσω» στα αισθηματικά σου. Πολύ πιθανόν, με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στις 21/11, καταστάσεις να σε πονέσουν ή να σε βάλουν σε μια διαδικασία να πεις «τελεία και παύλα» σε ένα αισθηματικό όνειρο. Πρόσεχε ωστόσο γιατί η κρίση σου δεν θα είναι καθαρή όλο το τρίτο δεκαήμερο του μήνα.
Τοξότης
Δεσμευμένος
Με τον κυβερνήτη των σχέσεών σου, τον Ερμή, να βρίσκεται ως τις 20/11 στον απόλυτο και μυστικοπαθή Σκορπιό ίσως δεν αποκαλύπτεις πράγματα που νιώθεις για τον/την σύντροφό σου ενώ πιθανόν να αισθάνεσαι ότι υπάρχουν πράγματα που το ταίρι σου κρατά κρυφά. Από την άλλη, η παρουσία του Άρη, που εξουσιάζει τα αισθηματικά σου στην Παρθένο ως τις 12/11, σε ωθεί να γίνεις πιο υπεύθυνος/η, να σκεφτείς την εικόνα σου και τις συνέπειες των αποφάσεών σου, γεγονός που σε ζορίζει και σε πιέζει. Εν συνεχεία, τόσο η Αφροδίτη (8/11) όσο και ο Άρης (12/11) εισέρχονται στο Ζυγό, κι έτσι μοιράζεσαι ζητήματα που αφορούν τη σχέση σου και την ερωτική σου ζωή με φίλους γεγονός που σε βοηθά. Ακόμα, κοινωνικές επαφές και συναναστροφές γίνονται αιτία για να νιώσεις έναν άνεμο ανανέωσης στη σχέση σου. Η Πανσέληνος στις 26/11 στον τομέα των σχέσεων δείχνει ότι το τελευταίο δεκαήμερο του Νοέμβρη θα εστιάσεις την προσοχή σε ζητήματα που αφορούν τον γάμο, τη δέσμευσή ή μια υπόθεση που αφορά εσένα και το ταίρι σου. Δύσκολη περίοδος καθώς διαύγεια δεν θα υπάρχει και η ένταση και το πάθος των ημερών θα κάνουν κάποιες αποφάσεις πιο περίπλοκες.

Αδέσμευτος
Θέματα καριέρας βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής σου και ίσως νιώθεις ότι μια ερωτική επιλογή ή απόφαση χρειάζεται να προσεχθεί καθώς πιθανόν να σε εκθέσει ή επαγγελματικά να σε ζημιώσει. Από την άλλη, μια σχέση είτε από το παρελθόν είτε που δεν είναι φανερή, ίσως γίνει αιτία για να ανησυχείς. Οι κινήσεις σου θα είναι ακόμα περισσότερο μυστικοπαθείς ενώ πολύ πιθανόν να νιώσεις τύψεις ή ενοχές. Στις 8/11 η Αφροδίτη εισέρχεται στο Ζυγό και πλέον νιώθεις ότι απεγκλωβίζεσαι από κάποια «πρέπει» και μπορείς να είσαι πιο ελεύθερος/η όσον αφορά αισθηματικά θέματα. Η κοινωνική ζωή θα είναι πλούσια και θα σου παρέχει άφθονες ευκαιρίες για νέες γνωριμίες. Στις 20/11 ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιό σου κι εσύ νιώθεις έτοιμος να κλείσεις ένα κεφάλαιο όσον αφορά τον τομέα «σχέσεις» και να ξεκινήσεις ένα νέο. Η παρουσία του Κρόνου στο ζώδιό σου δεν σου κάνει τα πράγματα εύκολα αλλά σου δίνει τον έλεγχο της ζωής και της πορεία σου ώστε στο πέρασμα των χρόνων να μην μετράς λάθη αλλά «καλοδουλεμένους» στόχους.
Αιγόκερως
Δεσμευμένος
Ο Νοέμβριος ξεκινά θετικά με την Αφροδίτη στο φιλικό ζώδιο της Παρθένου να ευνοεί τα αισθηματικά σου παρουσιάζοντας ευκαιρίες για ταξίδια, επαφές και συζητήσεις που θα σε φέρουν πιο κοντά με το ταίρι σου. Στις 8/11 η Αφροδίτη εισέρχεται στο Ζυγό και, από τη μία βλέπεις πιο σοβαρά ζητήματα που αφορούν την ερωτική σου ζωή, αλλά από την άλλη η καριέρα σου παρουσιάζει προοπτικές που στερούν χρόνο από τον/την σύντροφό σου. Η παρουσία του κυβερνήτη σου, του Κρόνου, στον Τοξότη σε πιέζει να βάλεις τέλος σε ο,τι σε πονάει ή σε έχει κουράσει, και αν η σχέση σου δεν σε ικανοποιεί ίσως περάσει μια κρίση. Στη θέση αυτή ο Κρόνος θα βρίσκεται για περισσότερο από δύο χρόνια, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να μπεις στη διαδικασία να ξεκινήσεις οτιδήποτε νέο μέσα στη σχέση σου. Αντίθετα, πάρε χρόνο για να αξιολογήσεις το παρελθόν και να κρίνεις πώς θα κινηθείς στο μέλλον. Προσοχή χρειάζεται το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα καθώς οι δυσαρμονικές αστρολογικές όψεις σε επηρεάζουν, ιδιαίτερα αν είσαι γεννημένος το α’ ή το β’ δεκαήμερο, και η ζωή σου μπορεί να πάρει μια κατεύθυνση που δεν θα σε ικανοποιήσει.

Αδέσμευτος
Με την Αφροδίτη στην Παρθένο ως τις 8/11 είτε σε χώρους που σχετίζονται με σπουδές και διασκέδαση είτε στο εξωτερικό είτε σε ταξίδια ,πιθανόν να γνωρίσεις τον έρωτα. Ακόμα ένα φλερτ από απόσταση μπορεί να ξεκινήσει ενώ γενικότερα ο τρόπος που επικοινωνείς θα παίξει καταλυτικό ρόλο στις αισθηματικές σου εξελίξεις. Στις 8/11 η Αφροδίτη εισέρχεται στο Ζυγό και πιθανόν να ξεκινήσει μια περίοδος αναποφασιστικότητας για το ποιον δρόμο να ακολουθήσεις στον έρωτα. Θα σε ενδιαφέρει έντονα η πορεία μια ενδεχόμενης σχέσης και για αυτό θα μπεις στη διαδικασία να ζυγίσεις αν πράγματι μπορεί να ευοδώσει και να επισημοποιηθεί ή δεν έχει προοπτικές. Ίσως, στα τέλη του μήνα, να επιλέξεις, ακόμα και αν σε πονάει, να λήξεις ένα φλερτ που νιώθεις ότι δεν μπορεί να σου προσφέρει αυτά που θέλεις, αντίθετα σε βάζει σε μεγάλες περιπέτειες. Ζήλιες και μυστικά μπορούν να γίνουν αιτία για να βάλεις τέλος σε μια αισθηματική ιστορία πριν καλά – καλά αρχίσει.
Υδροχόος
Δεσμευμένος
Ο Νοέμβριος, ασυμβίβαστε Υδροχόε, μπαίνει με ένταση, πάθος, μυστικά και τη λίμπιντο στα ύψη. Η παρουσία της Αφροδίτης στην Παρθένο ως τις 8/11 δείχνει ότι χαίρεσαι το σεξ ενώ συγχρόνως σε έλκουν καταστάσεις που κυριαρχεί το κρυφό ή το απαγορευμένο. Παράλληλα, η παρουσία του Ήλιου και του Ερμή ως τις 22/11 και 20/11 αντίστοιχα στον μυστικοπαθή Σκορπιό, σε ωθεί να έχεις κρυφές σκέψεις για τα ερωτικά σου και να κάνεις σχέδια για τη σχέση σου που δεν τα κοινοποιείς. Ό,τι συμβαίνει στην αισθηματική σου ζωή θα γίνεται με πάθος και θα το ζεις στα άκρα, ημίμετρα δεν θα υπάρχουν, άσπρο ή μαύρο. Το τελευταίο δεκαήμερο ο Ήλιος και ο Ερμής, που κυβερνούν τον τομέα των σχέσεων και των ερωτικών σου αντίστοιχα, εισέρχονται στο θετικό και επικοινωνιακό ζώδιο του Τοξότη και θα είναι μια περίοδος που θα ανοίξεις τα χαρτιά σου για του τι θέλεις ή δεν θέλεις από τον/την σύντροφό σου.

Αδέσμευτος
Με τον Ερμή και τον Ήλιο στον Σκορπιό ως τις 20/11 και 22/11 αντίστοιχα θα διανύεις μια περίοδο που θα νιώθεις ότι κάποιο πρόσωπο που σε πολιορκεί ή εσύ έχεις ερωτευτεί, δεν είναι αντάξιο των προσδοκιών σου κι αυτό θα σου φέρνει μεγάλο πόνο καθώς υπάρχει έντονη ερωτική έλξη μεταξύ σας που δεν μπορείς να αγνοήσεις. Από την άλλη, ίσως για να προστατέψεις τη φήμη σου και την προς τα έξω εικόνα σου, να προτιμήσεις να έχεις κάποιες μυστικές επαφές. Ακόμα, πιθανόν να προβείς σε πράξεις μεγάλης αυτοθυσίας, νιώθοντας ότι δεν μπορεί να υπάρξει η εξέλιξη που επιδιώκεις με το συγκεκριμένο άτομο ή επειδή καταστρέφεις τις όποιες προοπτικές να φτιάξεις την προσωπική σου ζωή. Τα πράγματα γίνονται πιο θετικά από τα τέλη του μήνα με την είσοδο του Ηλίου και του Ερμή στο φιλικό ζώδιο του Τοξότη. Φίλοι και γνωστοί θα είναι κοντά σου, νέες γνωριμίες θα μπουν στο προσκήνιο ενώ γενικότερα θα βλέπεις το μέλλον της αισθηματικής σου ζωής με ελπίδα.
Ιχθύες
Δεσμευμένος
Με τον Δία να διελαύνει τον 7ο ηλιακό σου οίκο βρίσκεσαι σε μια περίοδο κατά την οποία πολλά πράγματα μέσα στη σχέση σου αποκαθίστανται ενώ νιώθεις έτοιμος/η να μπεις στη διαδικασία να επισπεύσεις ή να ξεκινήσεις έναν γάμο, ένα επαγγελματικό σχέδιο ή οτιδήποτε άλλο θα ωφελήσει τη σχέση σου και θα τη βοηθήσει να αντιμετωπίσει τυχόν προβλήματα που υπάρχουν. Ως τις 8/11 η παρουσία της Αφροδίτης στην Παρθένο ενισχύει αυτή τη διάθεση και δημιουργεί πρόσφορο έδαφος παρουσιάζοντας ευκαιρίες για αυτό το σκοπό. Πολύ πιθανόν, με τον Ερμή ως τις 20/11 στον Σκορπιό, μαζί με το ταίρι σου ή χώρια να κάνετε κάποια μακρινή μετακίνηση ή να προχωρήσετε διαδικασίες που επιταχύνουν σχέδια που έχετε ως ζευγάρι. Ακόμα, η επικοινωνία μεταξύ σας θα είναι πολύ καλύτερη σε σημείο που με μια ματιά θα καταλαβαίνεστε ενώ οι συζητήσεις και επαφές σας θα ξεχειλίζουν πάθος και ερωτισμό. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα θέλει προσοχή καθώς το πέρασμα πλανητών στον Τοξότη θα σε φέρει απέναντι σε ευθύνες ενώ ίσως γίνουν λάθη που θα κάνουν το ταίρι σου να ανησυχεί για το αν θα μπορέσει να συμμαζευτεί το όποιο χάος, γεγονός που θα σε αγχώσει.

Αδέσμευτος
Ο Νοέμβριος είναι ένας σημαντικός μήνας για τον τομέα «σχέσεις» καθώς η παρουσία του ευεργέτη Δία μέσα σε αυτόν ενεργοποιείται από την παρουσία της Αφροδίτης και του Άρη ως τις 8/11 και 12/11 αντίστοιχα. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι το ενδιαφέρον σου θα είναι επικεντρωμένο σε κάποιο άτομο που σε έλκει, σε γοητεύει αλλά και πιθανόν σε κάποια σημεία σε εκνευρίζει ή σε τρελαίνει. Συγχρόνως, ο Ερμής, που κυβερνά τις σχέσεις σου βρίσκεται στον άκρως ερωτικό και έντονο Σκορπιό (ως τις 20/11) και πιθανόν κάποια επαφή να γίνει «μοιραία» για τη δημιουργία σχέσης. Εν συνεχεία, ο Ερμής εισέρχεται στον Τοξότη και ξεκινά με περίοδος που, αν κάποιο πρόσωπο σε έλκει, ίσως δεν νιώθεις συγχρόνως ότι μαζί του μπορείς να έχεις εξέλιξη και πορεία. Το γεγονός ότι η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Ζυγό ευνοεί περισσότερο μια σχέση ή φλερτ που σεξουαλικά θα σε καλύπτει αλλά δεν θα μπορείς να γνωρίσεις στους γονείς σου. Ίσως, γιατί είναι σε σχέση ή γιατί υπάρχει κάποιο πρόβλημα που σε μπλοκάρει.
Πηγή: https://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/MINIAIES/item/81003-erotikes-provlepseis-noemvrioy-gia-ola-ta-zodia#ixzz3q9E35aMF

Close