Ολο το χωριό ήξερε ποιος είναι ο δολοφόνος της Ανθής

«Πρέπει να μαζέψω τα κομμάτια μου, να κάνω κουράγιο», δηλώνει η μητέρα της κοπέλας που βρήκε τραγικό θάνατο από το σύζυγό της στο Βελβεντό Κοζάνης

«Αν δεν κάνω εγώ την καρδιά μου πέτρα, δεν θα μπορεσω να βρω δύναμη να σταθω όρθια.Πρέπει να μαζέψω τα κομμάτια μου, να κάνω κουράγιο. Έχω ευθύνη για τα παιδιά της κόρης μου. Αυτός είναι πια ο σκοπός της ζωής μου, να τα μεγαλώσω», λέει η κυρία Παρασκευή, μητέρα της αδικοχαμενης Ανθής, που βρήκε τραγικό τέλος από το σύζυγο της.

Πόνος, φρίκη και δάκρυα παγιδευμένα σε ένα πρόσωπο που φαίνεται να προσπαθεί να κρύψει τις πληγές, που ακόμα είναι νωπές. Είναι η κυρία Παρασκευή, η μητέρα της Ανθής που βρήκε τραγικό τέλος όταν ο σύζυγος και πατέρας των παιδιων της, που έχει προφυλακιστεί, τής αφαίρεσε τη ζωή με φρικτό τρόπο και ακολουθως την έθαψε σε χωράφι ιδιοκτησίας της οικογένειας που βρίσκεται λίγο έξω από το Βελβεντό Κοζάνης. Η τραγική μάνα, μετά την απόφαση να αναλάβει την προσωρινή επιμέλεια των εγγονιών της και λίγες ημέρες μετά το τελευταίο αντίο στο κοιμητήριο Σχιστού, στην κόρη της, προσπαθεί, όπως λέει, απλά να συνεχίσει να ζει.

«Βλέπω τα παιδιά και έτσι συνεχίζω να ζω, να αναπνέω, να περπατάω, να ασχολούμαι με αυτά. Πηγαίνουν κανονικά σε σχολείο εδώ, αρχίζουν να προσαρμόζονται στα νέα δεδομένα, χωρίς τη μητέρα τους στη ζωή. Έχω την επιμέλεια μέχρι τις 10 Φλεβάρη, αλλά θα διεκδικήσω τη μόνιμη επιμέλειά τους. Δεν μπορώ να τα αφήσω να πάνε εκεί που το περιβάλλον μοιάζει άρρωστο. Είναι νοσηρό, εφιαλτικό εκεί που άφησε την τελευταία πνοή της η κόρη μου, η μάνα τους. Κάνω αγώνα και κουράγιο για χάρη τους. Έτσι πρέπει. Έχω στο πλευρό μου την οικογένειά μου, την άλλη μου κόρη, το γαμπρό μου και όλοι προσπαθούμε να απαλύνουμε τον πόνο στις ψυχούλες τους. Για μένα δεν υπάρχει ζωή μετά το χαμό της Ανθής μου. Ο μόνος λόγος που ζω και αναπνέω, είναι τα εγγόνια μου», λέει στο protothema.gr η κυρία Παρασκευή.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Close