Παντελής Παντελίδης: Σήμερα θα γιόρταζε - Τα συγκλονιστικά λόγια

Θα γιόρταζε μαζί με τους φίλους του και την οικογένειά του σήμερα ο Παντελής Παντελίδης, αν δεν είχε κοπεί το νήμα της ζωής του τόσο ξαφνικά, στα 33 του μόλις χρόνια, το πρωί της 18ης Φεβρουαρίου.

Ανήμερα του Αγίου Παντελήμονα, ο στενός συνεργάτης και φίλος του τραγουδιστή, Χάρης Λεμπιδάκης, μοιράστηκε στο Instagram, μια κοινή τους φωτο και έγραψε στη λεζάντα: «Xρόνια πολλά φάτσα, έστω και εκεί ψηλά!!! Ακούς, βλέπεις, αλλά δε μιλάς!!! Μόνο Παντέλος!!!!»

παντ

Μάλιστα, λίγες ημέρες νωρίτερα, είχε ανεβάσει και την παρακάτω αδημοσίευτη φωτο αναφέροντας: «Ένας χρόνος πριν… «Θυμάσαι» ? Στην Ρόδο…»

παντελιδησ

Βέβαια, η οικογένεια του Παντελή θα τιμήσει τη μνήμη του με ένα ανοιχτό κάλεσμα σε όλους τους φίλους του γιου τους. Μέσα από τα social media, ο μικρότερος αδελφός του Παντελή, Κωνσταντίνος, κάλεσε τα αγαπημένα πρόσωπα του Παντελή να γιορτάσουν το όνομά του.

«Ραντεβού στις 20:00 όλοι στην καφετέρια Άρωμα Πλατείας της οικογένειας Παντελίδη… Να γιορτάσουμε τη γιορτή του Παντέλου μας… Όλοι μαζί, εμείς και τα τραγούδια του, για να νιώσει ο ίδιος τη ζεστασιά εκείνης της ημέρας» έγραψε ο Κωνσταντίνος πριν δυο μέρες στο Facebook.

καλεσμα

star.gr

Close