Τα 3 ζώδια που γίνονται ιδανικοί σύντροφοι!

Ποια ζώδια είναι ταμάμ για σχέση;

Τα άστρα και τα ζώδια μας έβαλαν εμπόδια λέει το γνωστό άσμα, μόνο που σήμερα θα ασχοληθούμε με εκείνα που όχι μόνο δεν βάζουν εμπόδια, αλλά μπαίνουν στη λίστα με τους »ιδανικούς συντρόφους».

Θα μου πεις τώρα, τι κάνει έναν άνθρωπο ιδανικό για σύντροφο; Αυτό δυστυχώς δεν μπορεί να το απαντήσει κανείς, χωρίς να λάβει υπόψη του δεκάδες παραμέτρους, όπως η συμπεριφορά, η χημεία που υπάρχει μεταξύ των δύο ατόμων, οι συνθήκες στις οποίες γνωρίζονται αλλά και το timing.

Τα ζώδια πάντως μπορούν να μας δώσουν μια μικρή εικόνα του ανθρώπου, που έχουμε απέναντί μας, καθώς αποκαλύπτουν ορισμένες πτυχές του χαρακτήρα του. Ποια είναι, λοιπόν, τα ζώδια που σύμφωνα πάντα με τους αστρολόγους είναι τα ιδανικά για να κάνεις σχέση μαζί τους;

Σκορπιός
Το περίμενες εσύ ότι η λίστα θα ξεκινάει με τους σκορπιούς; Ούτε και εμείς. Και όμως, οι δύσκολοι και μυστήριοι σκορπιοί είναι ιδανικοί σύντροφοι, γιατί όταν αγαπάνε κάποιον είναι ΕΚΕΙ, κερί αναμμένο στο πλευρό του ανθρώπου τους. Ένας σκορπιός θα κάνει τα πάντα για να σε ευχαριστήσει, γιατί όταν είσαι χαρούμενη είναι και αυτός. Θα σου πει πάντα τι σκέφτεται- ακόμα και αν η αλήθεια σε πονάει και από τη στιγμή που θα σου επιτρέψει να μπεις στην καρδιά του, να ξέρεις ότι θα σου είναι πιστός για πάντα.

Δείτε περισσότερα στο apithano.gr


Close