Η αφροδισιακή μακαρονάδα!

Μακαρονάδα η ερωτική!

Δεν περιγράφω άλλο…

Καλή όρεξη πιτσουνάκια μου!

Εκτέλεση

1. Βράζουμε το ζυμαρικό.
2. Στο μεταξύ αναμιγνύουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια, το μαϊντανό, το σκόρδο και την καυτερή πιπεριά.
3. 6 λεπτά πριν γίνει το ζυμαρικό, ετοιμάζουμε τη σάλτσα: Ζεσταίνουμε 2-3 κουταλιές ελαιόλαδο σε μια πλατιά και βαθιά κατσαρόλα και σοτάρουμε το μείγμα μυρωδικών για 1-2 λεπτά, ανακατεύοντας με ένα ξύλινο κουτάλι. Βάζουμε αλατοπίπερο και τις γαρίδες και μαγειρεύουμε ανακατεύοντας για 3 λεπτά.
4. Το ζυμαρικό τώρα έχει γίνει, το στραγγίζουμε και το ρίχνουμε ανακατεύοντας μαζί τα αυγά στο μείγμα της γαρίδας. Μαγειρεύουμε ανακατεύοντας δυνατά για ½ λεπτό. Βγάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά, βάζουμε αλατοπίπερο, αν χρειάζεται, προσθέτουμε τη φλούδα λεμονιού και σερβίρουμε με ένα ξηρό λευκό κρασί.

Close