Φρίκη! "Μάνα" προσπάθησε να πουλήσει την 2 ετών κόρη της σε παιδεραστή για 1400€

Μία μητέρα από το Χιούστον συνελήφθη επειδή προσπάθησε να πουλήσει την 2 ετών κόρη της, σύμφωνα με τις αρχές.

Η 25χρονη Sarah Peters, συμφώνησε τον Φεβρουάριο να ταξιδέψει στο Conroe του Τέξας για να συναντηθεί με έναν άντρα ο οποίος ήθελε να συμμετάσχει σε «σεξουαλικές πράξεις» με την κόρη της.

Σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου, η γυναίκα θα έπαιρνε 1.400 ευρώ για να επιτρέψει στον άνδρα να κάνει σεξ με το παιδί της.

Φρίκη! "Μάνα" προσπάθησε να πουλήσει την 2 ετών κόρη της σε παιδεραστή για 1400€

Η Peters, όμως, δεν γνώριζε πως ο άντρας με τον οποίο συνομιλούσε ήταν στην πραγματικότητα ο ντετέκτιβ Jerry Serratt, ο οποίος εργαζόταν σε μια ομάδα που επικεντρώνεται στην εξάλειψη των παιδικών εγκλημάτων στο διαδίκτυο.

Ο Serratt έφτασε για πρώτη φορά στην Peters, αφότου έμαθε για μια γυναίκα στην περιοχή που ήταν «ύποπτη», σύμφωνα με το Star Telegram.

Κατά τη διάρκεια της ανταλλαγής μηνυμάτων του Serratt και της Peters, εκείνος τη ρώτησε αν ήξερε «για τυχόν παιδιά που θα πληρώνονταν για να τον διασκεδάσουν». Τότε η Peters του έστειλε γυμνές φωτογραφίες του κοριτσιού της.

Η Peters έπειτα πήρε ένα λεωφορείο από το Χιούστον για το Conroe με την πρόθεση να συναντηθεί με τον άνδρα και συνελήφθη από αξιωματικούς της ομάδας και ειδικούς πράκτορες του τμήματος εσωτερικής ασφάλειας.

Φρίκη! "Μάνα" προσπάθησε να πουλήσει την 2 ετών κόρη της σε παιδεραστή για 1400€

Οι υπηρεσίες προστασίας παιδιών της αφαίρεσαν την επιμέλεια του κοριτσιού, σύμφωνα με το Star-Telegram.

Η Peters καταδικάστηκε στις 22 Φεβρουαρίου σε 40 χρόνια φυλάκισης για σεξουαλική κακοποίηση και εκπόρνευση παιδιού.

«Τα γεγονότα αυτής της περίπτωσης είναι δύσκολο να κατανοηθούν – ότι μια μητέρα εξέθετε πρόθυμα την κόρη της σε αυτό το είδος κινδύνου», δήλωσε ο εισαγγελέας Tyler Dunman σε δελτίο τύπου. «Οι πολίτες μας οφείλουν να ενημερωθούν πως δυστυχώς, τέτοιες δραστηριότητες συμβαίνουν στην κοινότητά μας».

Close