Φρίκη στην Αλεξανδρούπολη: Αυτοπυρπολήθηκε μητέρα δυο παιδιών

Επικαιροτητα

Με τον πιο φρικτό τρόπο αποφάσισε να αφαιρέσει την ζωή της μια  γυναίκα από την Αλεξανδρούπολη.

Η 47χρονη, μάνα δυο παιδιών και ανώτερη υπάλληλος σε Δημόσιο Οργανισμό της Αλεξανδρούπολης, αποφάσισε να βάλει τραγικό τέλος στη ζωή της.

Η  47χρονη το απόγευμα του Σαββάτου αυτοπυρπολήθηκε με οινόπνευμα, 500 μέτρα μακρυά από το σπίτι της στη Ν.Χιλή Αλεξανδρούπολης.

Νωρίτερα είχε αφήσει σημείωμα στον σύζυγό της ζητώντας του να προσέχει τα δύο της παιδιά και να μην πιστέψει στα όσα την κατηγορούσαν. Το σημείωμα το άφησε στο αυτοκίνητό της στο σπίτι της.

Ο σύζυγός της ειδοποίησε την Αστυνομία και μετά από έρευνες βρέθηκε νεκρή κοντά στο πεδίο βολής.

Για περισσότερα νεα πατηστε εδω

star.gr

Χρήστος Πασχαλίδης η αλλιώς Daddy Cool!
Χρήστος Πασχαλίδης η αλλιώς Daddy Cool!

Όταν το σύμπαν συνωμοτεί και δίπλα σε έναν άντρα είναι μια pc freak γυναίκα, τότε ένας φρικαρισμένος μπαμπάς γίνεται cool και θέλει να μοιραστεί μπαμπαδίστικες σκέψεις, έτσι γιατί και οι μπαμπάδες έχουν ψυχή! Είμαι λοιπόν ο Χρήστος, μπαμπάς μιας 6χρονης γλυκιάς ζουζούνας της Ηρώς και παντρεμένος με μια υπέροχη γυναίκα τη Λένα. Δεν έχω συνταγή από κάποιο μαγικό φίλτρο που θα σας κάνει τους καλύτερους μπαμπάδες του κόσμου, μαζί όμως θα μοιραστούμε, σκέψεις ανησυχίες,tips και οτιδήποτε έχει να κάνει με το σημαντικότερο ρόλο στη ζωή ενός άντρα. Τη πατρότητα!


Close