10 πράγματα που δεν θα είναι της μόδας το 2017

Κάθε γυναίκα και άνδρας θέλει πάντα να είναι μέσα στην μόδα, αλλά το να συμβαδίζουμε συνέχεια με τις τάσεις της μόδας είναι σχεδόν αδύνατο. Εμείς σας παρουσιάζουμε τις κύριες τάσεις του 2017 … και είναι στο χέρι σας να επιλέξετε ό, τι σας αρέσει περισσότερο και ίσως ήρθε η ώρα να ξεφορτωθείτε μερικά αντικείμενα!

  • Πολλά περιδέραια αντί για τσόκερ 

Ήρθε η ώρα να πείτε αντίο στα τσόκερ και να αρχίσετε να επιλέγετε τα μεταλλικά περιδέραια. Τρέχουσα τάση: συνδυασμός πολλών κοσμημάτων μαζί. Για παράδειγμα, μπορείτε να φορέσετε ένα μεγάλο κομμάτι κοσμήματος και να το συνδυάσετε με δύο μικρά.

moda-2017_photos credit: youngexpression/mirellacabaz

Δείτε ακόμη: Eclipting, η νέα μόδα στα μαλλιά, που κάνει θραύση!

  • Συνδυάστε διάφορα κομμάτια κοσμημάτων αντί να φοράτε κοσμήματα με καρφιά

Κρύψτε τα κοσμήματα με τα καρφιά μέχρι να ξαναγυρίσουν στην μόδα. Αντ ‘αυτού, μπορείτε να φορέσετε ένα ζευγάρι από διάφορα κοσμήματα που είναι διαφορετικού χρώματος και υφής.

moda-2017-1_photos credit: istockphoto /zafirka
  • Φυσική εμφάνιση αντί contouring

Ο φυσικός τόνος δέρματος με ένα ελαφρώς βρεγμένο αποτέλεσμα έρχεται να αντικαταστήσει το contouring. Αντί για σκιές σε διαφορετικά χρώματα, είναι καλύτερα να αγοράσετε μια σκιά σε φυσικό χρώμα και να τη χρησιμοποιήσετε όταν είναι απαραίτητο.

moda-2017-2_photos credit: instagram/popsugar

Κάθε γυναίκα και άνδρας θέλει πάντα να είναι μέσα στην μόδα, αλλά το να συμβαδίζουμε συνέχεια με τις τάσεις της μόδας είναι σχεδόν αδύνατο

  • Χαλαρές μπούκλες αντί για σφικτές 

Oι κυματιστές χαλαρές μπούκλες, πρόκειται να αντικαταστήσουν τις αυστηρές, σφικτές μπούκλες. Οπότε τα μαλλιά δεν χρειάζονται πλέον να ταλαιπωρούνται με τόση θερμότητα και επίσης δεν χρειάζεται να σπαταλάτε όλη τη λακ για να κρατήσετε τις μπούκλες σας!

moda-2017-3_photos credit: johnweisshairdesign/ gettyimages

Δείτε ακόμη: Φτιάξτε μόνες σας μοδάτα βραχιόλια τυλιγμένα με κλωστή

  • Βελούδο αντί για τζιν

Βελούδινα ρούχα, έρχονται να αντικαταστήσουν τα denim. Δίνουν την  κομψότητα, την αίγλη στην εικόνα της κάθε γυναίκας. Ρούχα όπως σατέν, δερμάτινα, τουίντ, και σουέτ είναι τα καλύτερα για να συνδυάσετε με το βελούδο. Είναι επίσης καλύτερα να επιλέξετε αποχρώσεις ματ με μια μικρή λάμψη όταν θα συνδυάζετε ρούχα με διαφορετικές υφές με τα βελούδινα στοιχεία.

moda-2017-4_photo credit: popsugar/huffingtonpost
  • Κλασικές φούστες αντί φούστες μπαλέτου

Οι φούστες μπαλέτου έχοθυν φύγει πλέον από τη μόδα. Οι κλασικές φούστες είναι στη μόδα, καθώς πάνε σε όλες τις γυναίκες χωρίς εξαιρέσεις. Οι φούστες αυτές κάνουν τα πόδια σας να φαίνονται πιο τέλεια, και βελτιώνουν την εικόνα σας.

moda-2017-5_photo credit:cosmo
  • Φορέματα σαν εσώρουχα αντί για κολλητά φορέματα

Τα φορέματα αυτά είναι το ίδιο ελκυστικά όπως τα κολλητά φορέματα και επίσης κολακεύουν την σιλουέτα κάθε γυναίκας.

moda-2017-6_photo credit: 500px/ritalifestyle
  • Εφαρμοστά παλτά αντί για υπερμεγέθη 

Τα υπερμεγέθη παλτά είναι ξεπερασμένα, καθώς θα αντικατασταθούν από τα εφαρμοστά παλτά. Αλλά μην βιάζεστε να πετάξετε τα παλιά σας πράγματα, γιατί όλοι γνωρίζουμε ότι η παλιά μόδα θα ξαναγυρίσει πίσω κάποια μέρα.

moda-2017-7_photo credit: ar-revistatomandlorenzo
  • Ασυνήθιστοι χρωματικοί συνδιασμοί αντί των κλασικών

Το να ταιριάζουν τα ρούχα σας με το χρώμα των παπουτσιών σας και με το χρώμα της τσάντας σας έχει γίνει μια κακή συνήθεια μόδας. Οι σύγχρονες τάσεις μόδας μας λένε ότι δεν πρέπει να το κάνουμε αυτό πια. Σας συνιστούμε να δώσετε έμφαση στην τσάντα σας. Μπορείτε να τη ταιριάξετε με το χρώμα των παπουτσιών σας ή με το χρώμα του παλτού σας, για παράδειγμα.

moda-2017-8_photo credit :aelida/ elle

Δείτε ακόμη: Επιτέλους: Ήρθαν τα μίνι φορέματα για άνδρες! Η μόδα που θα κάνει πάταγο το φετινό χειμώνα! Κουκλάκια ζωγραφιστά !!

  • Γόβες αντί για πάνινες πλατφόρμες.

Οι πάνινες πλατφόρμες πρέπει να αντικατασταθούν από τις γόβες που κάνουν μια εμφάνιση τέλεια και κολακεύουν όλες τις γυναίκες.

moda-2017-9_photo credit: shutterstock/ keep

Πηγή: brightside.me
Close