17 γυναίκες μοιράζονται μαζί μας τι εύχονται να μπορούσαν να άλλαζαν στον άνδρα τους

Αγαπώ άνευ όρων τον άνδρα μου. Ξέρω ότι είναι έξυπνος, γλυκός και σέξι. Είμαστε παντρεμένοι πάνω από μια δεκαετία και είμαι βέβαιη ότι είναι ο σωστός άνδρας για μένα. Με το να είσαι με κάποιον για τόσο πολύ καιρό, μαθαίνεις τόσο πολλά για το ποιος πραγματικά είναι, έτσι, προφανώς, δεν υπάρχει τίποτα που θα ήθελα να αλλάξω σε αυτόν, έτσι; Λοιπόν … Φυσικά, δεν θέλω να αλλάξω την προσωπικότητα του. Είναι υπέροχος. Απλώς θέλω να αλλάξω αυτό το μικρό πραγματάκι: τον τρόπο που τρώει το κοτόπουλο.

Δεν θέλω να μπω σε γραφικές λεπτομέρειες, αλλά δεν αντέχω με τίποτα τον ήχο που κάνει κάθε φορά που μασάει το κοτόπουλο.  Είναι πραγματικά πολύ άσχημος. Θέλω να είμαι παντρεμένη μαζί του για το υπόλοιπο της ζωής μου. Αλλά θέλω επίσης να απαγορεύσω το κοτόπουλο στο σπίτι μας.

Δείτε λοιπόν και μερικά άλλα πράγματα που θα ήθελαν άλλες γυναίκες να άλλαζαν στους συζύγους τους!

»Τσιγκούνης»

»Εύχομαι να μπορούσε να χαλαρώσει ο άνδρας μου για οτι αφορά τα χρήματα.. Μετράει μέχρι και το τελευταίο ευρώ..Ας σταματήσει να με κατηγορεί για κάθε φλιτζάνι καφέ. Έχουμε την οικονομική δυνατότητα για τον καθημερινό μου latte.. πόσο τσιγκούνης…»

»Ξύπνα!!!»

»Μακάρι να έκανε κάτι πιο παραγωγικό αντί να κοιμάται στο καναπέ αυτή την στιγμή. Άντρα ξύπνα και ανέλαβε τα παιδιά ή καθάρισε τίποτα μέσα στο σπίτι!!

Μακάρι ο άνδρας μου να νοιαζόταν γι όλα όπως νοιάζεται για το crossfit

»Του αρέσει η φύση»

»Ο άνδρας μου έχει εμμονή με την ύπαιθρο και αυτό δεν με πειράζει, αλλά εγώ είμαι κοπέλα που μου αρέσει πιο πολύ το μέσα. Δεν θέλω να κάνω πεζοπορία.. Θέλει πάντα να με πείθει να κάνω κάτι που έχει σχέση με την φύση. Πράγμα δύσκολο για μένα».

Δείτε ακόμη: Ο κρυφός φόβος κάθε ζωδίου όταν βρίσκεται σε σχέση

»Άνδρα μάζεψε τίποτα!»

» Ο άνδρας μου είναι τόσο τσαπατσούλης… Μισώ να βλέπω το βρώμικο γραφείο του, αλλά είναι το μοναδικό σημείο που αρνούμαι να μαζέψω. Νιώθω σαν να ζω με τον Κύριο Τσαπατσούλη!»

» Θέλω να επικοινωνήσουμε»

»Μακάρι να έδειχνε οτι του λείπει η ζωή που είχαμε πριν κάνουμε παιδιά. Νιώθω οτι δεν επικοινωνούμε αυτές τις μέρες και μου λείπει αυτό. Αλλά δεν είμαι σίγουρη αν αυτός αισθάνεται το ίδιο. Δώσε μου ένα σημάδι οτι θες να επικοινωνήσουμε, αυτό θα του έλεγα..»

»Ο χρυσοχέρης άνδρας»

»Εύχομαι να έπιαναν περισσότερο τα χέρια του.. Δεν μπορεί να βάλει ούτε ένα καρφί ίσια.. Εύχομαι να μην προσλαμβάναμε συνέχεια κάποιον για κάθε δουλειά του σπιτιού.

»Μακάρι να ήταν πιο πνευματώδης»

»Μακάρι να ήταν περισσότερο πνευματώδης. Έχει δυσλεξία, πράγμα που τον έκανε να μην έχει την αυτοπεποίθεση να τα πάει καλά στο σχολείο έτσι δεν έφτασε μακρυά παρά στο πρώτο εξάμηνο του κολεγίου. Παρόλο που είναι έξυπνος με πολλούς τρόπους, έχει πρόβλημα στο να σκεφτεί κριτικά για τα πράγματα, και νομίζω φταίει το γεγονός οτι δεν διαβάζει πολύ. »

»Τόσο ήρεμος»

«Είναι εντελώς ασήμαντο, αλλά μερικές φορές με ενοχλεί το πόσο ήρεμος είναι ο σύζυγός μου, κάνει γιόγκα και διαλογίζεται καθημερινά και είναι πάντα τόσο ήρεμος, που μερικές φορές θέλω να τον τσιγκλίσω με κάτι».

Δείτε ακόμη: Κεφάλαιο σχέσεις: 5 βασικά λάθη που κάνουν ακόμα και οι πιο έμπειρες

»Πάρε και κανένα ρεπό!»

«Ο σύζυγός μου είναι απολύτως εργασιομανής. Εργάζεται τουλάχιστον 60 ώρες την εβδομάδα και ταξιδεύει αρκετές εβδομάδες το χρόνο. Έιμαι  περήφανη γι ‘αυτόν και τα πόσα έχει καταφέρει, αλλά αισθάνομαι σαν μια ανύπαντρη μητέρα κατά το μισό χρόνο».

»Απλά μίλα μου»

»Όταν τον επικρίνω για κάτι ή προσπαθώ να συζητήσω για την οικογένειά του (το μόνο πράγμα που συζητάμε το τελευταίο διάστημα), αμύνεται και θυμώνει. Θα ήθελα απλά να μπορούσαμε να μιλήσουμε για τα δύσκολα θέματα και όχι πάντα να καταλήγουμε στο να τσακωνόμαστε».

» Αγάπη για τα κουταβάκια»

»Aν θα μπορούσα να αλλάξω κάτι, θα ήθελα να μπορούσα να τον κάνω να θέλει ένα σκύλο. Θέλω πάρα μα πάρα πολύ να πάρω σκύλο, αλλά αυτός αρνείται κατηγορηματικά. Ποιος μπορεί να μην αγαπάει τα σκυλιά;»

»Τύπος του Crossfit»

‘Μακάρι ο άνδρας μου να νοιαζόταν γι όλα όπως νοιάζεται για το crossfit. Αυτός βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα, αλλά γκρινιάζει σα μωρό, αν χάσει έστω μια προπόνηση.»

» Πιο κοινωνικός»

«Ο σύζυγός μου είναι εσωστρεφής ενώ εγώ είμαι πολύ εξωστρεφής, αισθάνομαι ότι πάντα πρέπει να τον σέρνω για να πάει σε κοινωνικές υποχρεώσεις, παρόλο που συνήθως τις απολαμβάνει. Ειλικρινά θα ήθελα να θέλει να διασκεδάζει περισσότερο».

» Να θυμάται»

»Μακάρι ο άνδρας μου, που έχει διδακτορικό, να μπορούσε να πάει στο παντοπωλείο χωρίς να χρειαστεί να μου τηλεφωνήσει 12 φορές ώστε να του υπενθυμίσω τι πρέπει να αγοράσει για φαγητό κάθε φορά.» Σοβαρά, πόσο δύσκολο είναι να θυμηθεί να πάρει μια μαρμελάδα φράουλα; »

Δείτε ακόμη: 6 λάθη που καταστρέφουν τις οικογενειακές σχέσεις

» Πες κάτι»

»Εκ πρώτης όψεως, θα ήθελα ο άνδρας μου να είναι πιο ψηλός. Εκ βαθέως θα ήθελα να επικοινωνούσαμε και να λύναμε τις καταστάσεις αντί να μέναμε σιωπηλοί μέχρι να περάσει η δύσκολη στιγμή.»

» Θέλω να τσακωθείς μαζί μου»

« Εύχομαι να τσακωνόμασταν περισσότερο. Ακούγεται παράξενο, έτσι δεν είναι; Μερικές φορές θέλω μόνο να μαλώσουμε και αυτός δεν αντιδρά. Είναι αρκετά ήρεμος, αλλά θα μπορούσε να είναι πιο παθιασμένος και με άλλα πράγματα εκτός από την δουλειά του και τις Απόκριες. Αυτός λατρεύει πραγματικά τις απόκριες .»

»Χρειάζεται φίλους»

»Μακάρι να μην αλληλοεξαρτιόταν τόσο. Είναι γλυκό που θέλει να είναι πάντα μαζί μου, αλλά μακάρι να είχε τους δικούς του φίλους και να έβγαινε μαζί τους. Δεν έχει και πολύ κοινωνική ζωή.

cafemom.com

 


Close