Αυτός ο μπαμπάς ξεγέννησε το μωρό του στο διάδρομο του νοσοκομείου και οι φωτογραφίες θα σας κόψουν την ανάσα!

Ως μαμά ήδη πέντε παιδιών η Jes Hogan πίστευε οτι ήξερε τι την περίμενε πριν υποδεχτεί σε αυτό τον κόσμο το μικρό της αγόρι. Ωστόσο, όταν το μωρό της Maxwell Alexander έφτασε τον Ιούλιο, αυτό το μικρό αγόρι απέδειξε ότι η γέννα του θα ήταν επίσης εντελώς διαφορετική από τις γεννήσεις των αδελφών του – και όσοι την είδαν δεν θα την ξεχάσουν ποτέ.

Η Hogan πήγε στο νοσοκομείο αλλά την έστειλαν σπίτι καθώς δεν είχε έρθει ακόμη η ώρα του τοκετού. Τέσσερις ημέρες αργότερα, η ώρα αυτή είχε φθάσει. 

Αλλά πριν φτάσουν στο νοσοκομείο έσπασαν τα νερά της Hogan έτσι αυτή κατάλαβε οτι το μωρό της θα ερχόταν γρήγορα.

Η Hogan ξύπνησε στη μέση της νύχτας με μια «περίεργη, μακρά” σύσπαση και τα πράγματα άρχισαν να κινούνται γρήγορα. Έφυγαν από το σπίτι πριν ακόμα βάλει παπούτσια και η Hogan αισθάνθηκε ότι θα γεννούσε στο αυτοκίνητο. Αλλά ο Τράβις υποσχέθηκε να προλάβει να την πάει στο νοσοκομείο και ήταν αποφασισμένος να κρατήσει την υπόσχεση του – ακόμα κι αν αυτό σήμαινε να παραβίαζαν τα κόκκινα φανάρια.

Δείτε ακόμη: Συγκλονιστικές φωτογραφίες που αποτυπώνουν την ανάπτυξη του ανθρώπινου εμβρύου, από την σύλληψη μέχρι την γέννηση

Ήταν η πιο τρελή γέννα που είχα αλλά και η πιο τέλεια

Είχε μόλις βγει από το αυτοκίνητο και απλά πρόλαβε να φτάσει μέχρι τα επείγοντα πριν ουρλιάξει ότι γεννάει…

Η Hogan δεν πρόλαβε να φτάσει μέχρι μέσα στην πόρτα των επειγόντων και συνειδητοποίησε οτι ήταν τυχερή που δεν υπήρχε στο πάτωμα μοκέτα. Αυτή γνώριζε οτι ακόμη και αν το προσωπικό του νοσοκομείου δεν το πίστευε οτι αυτή θα γεννούσε το μωρό της εκεί στο πάτωμα.

«Τότε άρχισα να κατεβάζω το παντελόνι μου καθώς αισθανόμουν οτι το κεφάλι του μωρού ξεγλιστρούσε από το σώμα μου», «Έπιασα από κάτω και ένιωθα το κεφάλι του μωρού με το χέρι μου».

Και το εννοούσε. Η Hogan έβγαλε το παντελόνι της εκεί και μια νοσοκόμα άρπαξε το κεφάλι του μωρού.

Ο Travis και η νοσοκόμα κράτησαν το κεφάλι του μωρού και την έβαλαν να ξαπλώσει κάτω στο πάτωμα.

«Κοίταξα τον σύζυγό μου και είπα,« Τravis κράτα το! », Θυμάται η Hogan. «Χωρίς κανένα δισταγμό το έκανε αμέσως καθώς αισθανόμουν ότι το σώμα μου έσπρωχνε ακούσια το κεφάλι του μωρού όλο προς τα έξω .”

Δείτε ακόμη: Πόσα ml γάλα αντέχει το στομαχάκι του μωρού αναλόγως με την ηλικία του;

Μια μέρα πριν ο Travis είχε πει οτι δεν ήθελε να συμμετέχει στον τοκετό

«Φυσικά, όταν ήρθε η ώρα, δεν είχε άλλη επιλογή”. «Αργότερα, της είπε,” Δεν ήταν τόσο αηδιαστικό όσο πίστευα ότι θα ήταν. ” Ήταν πραγματικά ενθουσιασμένος και αισθάνεται σαν να έχει έναν ειδικό δέσιμο με τον γιο και τη σύζυγό του εξαιτίας αυτού του συμβάντος ».

Μόνο με ένα σπρώξιμο, και ο Maxwell βγήκε!!

Αφού βγήκε το κεφάλι, η νοσοκόμα έβγαλε τον ομφάλιο που είχε τυλιχθεί γύρω από το κεφάλι του Maxwell. «Γεννήθηκε στο πάτωμα ακριβώς στην είσοδο των επειγόντων στις 3:38 π.μ.,” έγραψε. «Σε λιγότερο από 25 λεπτά από τη στιγμή που έσπασαν τα νερά στο σπίτι”

Το κεφάλι του Maxwell ήταν μελανιασμένο καθώς γεννήθηκε τόσο γρήγορα. 

Δεν έκλαψε από την αρχή έτσι όλοι φοβήθηκαν. Ήταν τρομακτικό καθώς το κεφαλάκι του ήταν μελανιασμένο , αλλά όταν το χτύπησαν λίγο στην πλατούλα έβγαλε λίγες κραυγές.

Η Hogan πιστεύει οτι όλα ήταν γραπτά να γίνουν έτσι

«Αξίζει να αναφέρουμε ότι η μοίρα πρέπει να έπαιξε ρόλο σε όλο αυτό, η νοσοκόμα που με βοήθησε να γεννήσω ήταν άλλου νοσοκομείου», έγραψε η Hogan. «Δούλευε κάποιες ώρες στο δικό μας κέντρο υγείας και δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο ευτυχισμένη που ήταν εκεί εκείνο το πρωί!”

Αφού ο Travis ξεγέννησε τον γιό του  Maxwell, η Hogan έχει ένα νέο αίσθημα αγάπης για αυτόν.

Ο Τravis έκοψε το ομφάλιο λώρο του μωρού στο πάτωμα του νοσοκομείου και, αφού έλεγξαν να δουν οτι η μαμά ήταν καλά, την μετέφεραν στο θάλαμο μητρότητας. «Ήμουν απόλυτα ερωτευμένη με το μικρό πρόσωπο που με κοιτούσε, και ακόμα πιο απόλυτα ερωτευμένη με το σύζυγό μου που τήρησε το λόγο του και φτάσαμε μέχρι το νοσοκομείο ” έγραψε. «Θεέ μου, πραγματικά δεν νομίζω ότι ήμουν ποτέ πιο ερωτευμένη με αυτόν τον άνθρωπο.”

Ήταν πολύ γρήγορη γέννα

«Είναι ακόμα σουρεαλιστικό Το μωρό είναι υγιές, μελανιασμένο, αλλά τόσο υγιές … Και ξέρω ότι τον ανέφερα πριν, αλλά ο Travis είναι πραγματικά ο ήρωάς μου. Δεν έχω λόγια για το πόσο ευγνώμον είμαι γι ‘αυτόν. Με κράτησε ήρεμη, μας κράτησε ασφαλείς, πάντα μας φροντίζει και είναι ο πιο όμορφος πατέρας και σύζυγος «, έγραψε. «Ήταν η πιο τρελή γέννα που είχα αλλά και η πιο τέλεια. Δεν ήταν καθόλου αυτό που είχα προγραμματίσει, αλλά τελείωσε με ένα υγιές μωρό και με εκπληκτικούς ανθρώπους δίπλα μας. «

Πηγή: thestir.cafemom.com

Close