Τάσεις της μόδας για το φθινόπωρο- χειμώνα 2017-2018

Ποιες είναι οι τάσεις της μόδας για το φθινόπωρο;

Με βάση όλα αυτά τα ρούχα που πέρασαν από τις πασαρέλες, θα σας δώσουμε μια εικόνα για το τι ρούχα θα κρεμαστούν τη νέα σεζόν στα καταστήματα.

Σε αυτή την σεζόν υπάρχουν στοιχεία από το παρελθόν, ωστόσο, υπάρχουν και πράγματα που ξεχωρίζουν και πάλι όπως κάθε χρόνο.

Σχετικά με τα χρώματα φέτος θα δείτε πολλά γήινα χρώματα όπως το κόκκινο-καφέ, πορτοκαλί καφέ, χαλκό καφέ και το χρώμα της καραμέλας. Επιπλέον θα δείτε το γκρι, το σκούρο μπλε και φαβορί αυτής της σεζόν είναι το σκούρο κόκκινο

Οι πιο αξιοσημείωτες τάσεις

1. Περισσότερος όγκος

Η τάση είναι ο όγκος ειδικά στα μανίκια και τους ώμους. Οι φούστες, τα πουλόβερ, το μπουφάν και τα παλτά θα είναι φαρδιά . Και παρόλο που τα στενά παντελόνια παραμένουν δημοφιλή, το ίδιο παραμένουν και τα ψιλόμεσα παντελόνια που είναι πιο φαρδιά στην περιοχή των ποδιών. Ωστόσο, η περιοχή της μέση στις περισσότερες περιπτώσεις παραμένει λεπτή και υπάρχουν πολλές ζώνες ή φαρδιές ζώνες που τονίζουν τη περιοχή της μέσης.

Τάσεις της μόδας για το φθινόπωρο- χειμώνα 2017-2018

Σχεδιαστές και φωτογραφίες * 1., 2. Prabal Gurung (2), 3. Delpozo (2).

2. Ιδιαίτερα μανίκια

Αν υπάρχει μια νέα τάση, αυτή είναι στα μανίκια. Είναι μακριά, έχουν κορδέλες, φιόγκους είναι κάπως τσαλακωμένα ή έχουν πάνω τους διαφορετικά υλικά ή έχουν διαφορετικά χρώματα και υφάσματα. Τα διογκωμένο μανίκια, είναι επίσης ξανά στη μόδα. O όγκος των μανικιών μπορεί να ​​βρίσκεται στον ώμο ή απλά προς τους καρπούς. Τα ρομαντικά μανίκια είναι τάση φέτος.

Τάσεις της μόδας για το φθινόπωρο- χειμώνα 2017-2018Σχεδιαστές στις φωτογραφίες * 1., 2. Christian Siriano (1), 3. Caroline Herrera (2).

3. Ίδια χρώματα από πάνω προς τα κάτω 

Οι ίδιες αποχρώσεις θα υπάρχουν σε όλο το ντύσιμο ακόμη και στα παπούτσια σε κάποιες περιπτώσεις. Τον περασμένο χειμώνα το μαύρο ήταν ένα χρώμα που φορέθηκε πολύ αλλά φέτος, θα φορεθούν όλα τα χρώματα. Φορέματα ή χαλαρά ενδύματα που θα έχουν όλα ή σχεδόν όλα το ίδιο χρώμα.

Τάσεις της μόδας για το φθινόπωρο- χειμώνα 2017-2018

Σχεδιαστές, φωτογραφίες * 1. Delpozo (2), 2. Erin Fetherston (1), 3. Ane Amour (1).

Ανέμελα μανίκια

Πολλά ρούχα θα έχουν ανέμελα μακριά μανίκια, τα οποία θα δημιουργούν συχνά μια πολύ θηλυκή κατάσταση.

Τάσεις της μόδας για το φθινόπωρο- χειμώνα 2017-2018Σχεδιαστές και φωτογραφίες * 1. Zimmermann (2) 2.Tadashi Shoji (2), 3. Michael Kors (2).

Μακριά γάντια

Τα μακριά γάντια, επιστρέφουν. Έρχονται από μια άλλη εποχή και θα τα βλέπετε παντού φέτος!

Τάσεις της μόδας για το φθινόπωρο- χειμώνα 2017-2018Σχεδιαστές και φωτογραφίες * 1. Βικτόρια Μπέκαμ (2), 2. Michael Kors (2), 3. Oksana Φεντόροβα (4).

Δείτε ακόμη: Eclipting, η νέα μόδα στα μαλλιά, που κάνει θραύση!

Φαρδιές ζώνες

Οι ζώνες φέτος θα είναι όχι μόνο μεγάλες, αλλά πραγματικά μεγάλες. Ζώνες ή ζώνες που δίνουν την πλήρη προσοχή στη μέση. Μπορούν να φορεθούν πάνω από τα παλτά, τα σακάκια, τις μπλούζες και το μπουφάν.

Τάσεις της μόδας για το φθινόπωρο- χειμώνα 2017-2018Σχεδιαστές και φωτογραφίες * 1. Michael Kors (2), 2. Pascal Millet (3) 3. Μεσκίτα (1).

Διχτυωτό καλσόν

Αρκετοί σχεδιαστές συνδύασαν το διχτυωτό καλσόν στα φορέματα και τις φούστες τους. Η τάση δείχνει οτι μπορείτε να φοράτε καλσόν με μεγάλες τρύπες μερικές φορές πάνω από άλλο καλσόν με διαφορετικό χρώμα. Μια τάση που είδαμε νωρίτερα, για παράδειγμα, στη δεκαετία του ’20, του ’50 και του ’90, έρχεται λοιπόν από μια άλλη εποχή.

Τάσεις της μόδας για το φθινόπωρο- χειμώνα 2017-2018

Σχεδιαστές και φωτογραφίες * 1. Desigual (2), 2. Jeremy Scott (2) 3. Jason Wu (2).

Σε αυτή την σεζόν υπάρχουν στοιχεία από το παρελθόν, ωστόσο, υπάρχουν και πράγματα που ξεχωρίζουν και πάλι όπως κάθε χρόνο.

Επαγγελματικό γκρι

Το ανδρόγυνο κοστούμι είναι μια από τις τάσεις του φθινοπώρου. Αλλά αυτό που ξεχωρίσαμε είναι η ποικιλία σε γκρι κοστούμια. Το γκρι είναι επίσης ένα χρώμα που είναι στη μόδα τη φετινή σεζόν. Τα κοστούμια ποικίλλουν από πιο θηλυκό σε πιο αρσενικό στυλ.

Τάσεις της μόδας για το φθινόπωρο- χειμώνα 2017-2018Σχεδιαστές και φωτογραφίες * 1. Jason Wu (2), 2. Calvin Klein (1), 3. Zimmermann (2).

Τζιν 

Τζιν, μπουφάν τζιν ή σακάκια τζιν παραμένουν δημοφιλή και φέτος. Πολλά μπουφάν είναι διακοσμημένα με κεντήματα ή  και χάντρες.

Τάσεις της μόδας για το φθινόπωρο- χειμώνα 2017-2018Σχεδιαστές και φωτογραφίες * 1. Έννοια της Κορέας (1), 2. Jonathan Simkhai (1), 3. Calvin Klein (1).

Σκούρο κόκκινο δέρμα

Τα bomper ήταν ένα από τα δημοφιλή κομμάτια της προηγούμενης σεζόν. Φέτος θα βλέπετε παντού, τα κόκκινα σκούρα δερμάτινα μπουφάν. Το σκούρο δέρμα θα το δείτε επίσης σε αξεσουάρ, όπως παπούτσια, τσάντες και μακριά γάντια για παράδειγμα.

Τάσεις της μόδας για το φθινόπωρο- χειμώνα 2017-2018Σχεδιαστές και φωτογραφίες * 1. Lacoste (1), 2. Calvin Klein (1), 3. Desigual (2).

Βελούδο

Το βελούδο επιστρέφει και πάλι. Δίνει στα ρούχα σας γρήγορα μια πολυτέλεια. Χρησιμοποιείται για φορέματα, σακάκια, παντελόνια και κοστούμια.

Τάσεις της μόδας για το φθινόπωρο- χειμώνα 2017-2018

Καρό παντελόνια

Τα καρό είναι συνήθως  μέρος της συλλογής του φθινοπώρου. Σε αρκετούς σχεδιαστές φέτος το καρό ήταν μέρος των παντελονιών τους!

Τάσεις της μόδας για το φθινόπωρο- χειμώνα 2017-2018Σχεδιαστές και φωτογραφίες * 1. Desigual (2) 2. Tory Burch (2), 3. Jeremy Scott (2).

Δείτε ακόμη: Ιδέες για τα πιο μοδάτα πιτζαμάκια!

Παλτό με όγκο

Φέτος τα άνετα παλτό είναι στην μόδα και θα μπορούν να σας συνοδεύουν σε κάθε σας διαδρομή.

Τάσεις της μόδας για το φθινόπωρο- χειμώνα 2017-2018

Σχεδιαστές και φωτογραφίες * 1. Anton Belinskiy (3), 2. Michael Kors (2), 3. Zimmermann (2)

Δείτε ακόμη: Tα ρούχα που πρέπει να πετάξεις από την ντουλάπα σου -Η μόδα τους πέρασε ανεπιστρεπτί

Μεγάλα κολιέ

Φέτος όλα είναι μεγάλα. Φέτος είναι τάση κολιέ σε πολύ μεγάλο μέγεθος.

Τάσεις της μόδας για το φθινόπωρο- χειμώνα 2017-2018Σχεδιαστές και φωτογραφίες * 1. Nicole Miller (5) 2. Pascal Κεχρί (3) 3. Oscar de la Renta (2).

Καπιτονέ μπουφάν

Δεν είναι εντελώς νέα τάση, αλλά είναι εντυπωσιακά. Είναι ζεστά και άνετα και θα τα αγαπήσετε.

Τάσεις της μόδας για το φθινόπωρο- χειμώνα 2017-2018Σχεδιαστές και φωτογραφίες * 1. Oksana Φεντόροβα (4), 2. Custo (2), 3. Lacoste (1).

Μεταλλικά 

Κάποιες φορές είναι στη μόδα, άλλες φεύγει και πάλι επανέρχεται. Ανάλογα τις εποχές τα μεταλλικά κομμάτια είναι πολύ δημοφιλή. Μεταλλικά παπούτσια, σακάκια, μπλούζες και πουκάμισα είναι κομμάτια που θα δείτε φέτος καθώς αποτελούν τάση.

Τάσεις της μόδας για το φθινόπωρο- χειμώνα 2017-2018Σχεδιαστές και φωτογραφίες * 1. Jeremy Scott (2) 2. Jeremy Scott (2), 3. Zimmermann (2).

Ρίγα

Οι ρίγες επέστρεψαν. Οριζόντιες ή κάθετες, μικρές ή μεγάλες, σε φωτεινά χρώματα ή απαλά χρώματα, έχετε ποικιλία για να επιλέξετε

Τάσεις της μόδας για το φθινόπωρο- χειμώνα 2017-2018Σχεδιαστές και φωτογραφίες * 1. Jeremy Scott (2), 2. Detacher (1), 3. Delpozo (2).

Λευκό

Οι πολλαπλές αποχρώσεις του λευκού μαζί. Σχεδόν όλα τα λευκά ρούχα είναι απόλυτη τάση αυτό το φθινόπωρο.

Τάσεις της μόδας για το φθινόπωρο- χειμώνα 2017-2018Σχεδιαστές και φωτογραφίες * 1. Tory Burch (2), 2. Michael Kors (2), 3. Zimmermann (2).

Παπούτσια με κορδόνια

Εκτός από τις πολύ ψηλές μπότες, οι μπότες με τα κορδόνια είναι στη μόδα.

Τάσεις της μόδας για το φθινόπωρο- χειμώνα 2017-2018Σχεδιαστές και φωτογραφίες * 1. Custo (2), 2. MAJE (3) 3. Altuzarra (1).

Πηγή: rubriek.nl
Close