ΠΑΙΔΙΑ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΨΥΧΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ
 

Αγγελίες… παιδικών σωμάτων στα ίδια sites όπου βρίσκεις έπιπλα, καναπέδες, αυτοκίνητα κι αλίμονο… ψυχές.

 

 

Από την Ασημίνα Ρούσσου
 
Ορισμένα εμπορικά sites του εξωτερικού, χρησιμοποιούν την αναγνωρισιμότητα τους και δεν χάνουν την ευκαιρία να διαφημίζουν και να εμπορεύονται την παιδική πορνεία.
 
Σύμφωνα με το υπουργείο δικαιοσύνης της Αμερικής ο αριθμός κυμαίνεται στις 200.000 παιδιών τα οποία “προσφέρονται” για σεξ στις Η.Π.Α. κάθε χρόνο. Η βιομηχανία… εγκλήματος βγάζει πάνω από 32 εκατομμύρια ετησίως.
 
Το απίστευτο σ’ αυτή την ιστορία είναι ότι τα παιδιά αυτά “εμπορευματοποιούνται” στα ίδια sites που ψάχνεις να βρεις ένα διαμέρισμα προς ενοικίαση, διάφορα είδη σπιτιού κι όχι μόνο.
 
Μια πρόσφατη έρευνα καθοδηγούμενη από την Thorn, έδειξε ότι το 70% των παιδιών που εκπορνεύονται πέφτουν θύματα κακοποίησης και αγοραπωλησίας από το ίντερνετ
 
Η Asia, μια κακοποιημένη κοπέλα είπε στη Thorn: “ Οι άνθρωποι αναρτούν και πουλάνε πολλές φορές στο ίντερνετ σε καθημερινή βάση. Το ανορθόδοξο με την περίπτωσή μου είναι πως η φωτογραφία μου φιγουράριζε εκεί που έβρισκες αγγελίες για αυτοκίνητα…”
 
 
Μια ερεύνα του FBI, βρήκε 2.800 θύματα τέτοιου είδους μόνο μέσα στο 2008.
 
 
Το θέμα δεν είναι να κλείσουν τέτοιου είδους βιομηχανίες, που εμπορεύονται αγνές ψυχές και τις κακοποιούν, αλλά να βρεθούν και οι ένοχοι, κάτι το οποίο είναι ιδιαίτερα δύσκολο γιατί ως γνωστόν, διαφυλάσσονται από την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο. Είναι σα να κόβεις ένα κεφάλι από την Λερναία Ύδρα και ταυτόχρονα να φυτρώνουν άλλα δύο…
 

 

Είναι ένα ιδιαίτερα δύσκολο και ευαίσθητο ζήτημα που ΠΡΕΠΕΙ να χτυπηθεί στη ρίζα για να πάψει να υφίσταται.

Close