10 wedding bloggers δίνουν τη συνταγή του επιτυχημένου γάμου!
 
Ολοι ψάχνουν το μυστικό της ευτυχίας μέσα στον γάμο τους. Πολλοί, όμως, ξεχνούν τα απλά καθημερινά tips για τον κρατήσουν ζωντανό και για πάντα.
 
10 wedding bloggers δίνουν τα δικά τους μυστικά της επιτυχίας και μας προτρέπουν να τα ακολουθήσουμε ως δοκιμασμένη συνταγή για έναν επιτυχημένο γάμο:
 
«Κάντε έναν όρκο και επιλέξτε να τον έχετε πάντα ως μπούσουλα μπροστά στα ενδεχόμενα προβλήματα που θα προκύψουν. Για παράδειγμα, όταν ξεκινήσει μια διαμάχη, προσπαθήστε να υπενθυμίσετε ο ένας στον άλλο τη δέσμευση αυτή και πως ο στόχος ζωής και των δύο είναι κοινός» γράφει η Camille Styles.
 
«Μην σταματήσετε ποτέ το φλερτ μεταξύ σας. Μην ξεχνάτε να κάνετε κομπλιμέντα ο ένας στον άλλον» συστήνει η Desiree Hartsock.
 
«Ενας ευτυχισμένος γάμος είναι ο εξισορροπημένος συνδυασμός των αναγκών και των δύο. Να ακούτε τον άλλον και να σκέφτεστε πριν μιλήσετε» υποστηρίζει η Kirsten Palladino.
 
«Προσπαθήστε να είστε καλοί ακροατές του συντρόφου σας. Το να ακούει ο ένας τον άλλο είναι ένα εργαλείο που εξασφαλίζει την επιτυχία στον γάμο» λέει η Maggie Lord.
 
«Μην σταματήσετε ποτέ να βγαίνετε ραντεβού. Ετσι, θα αποφύγετε τη ρουτίνα» τονίζει η Marissa Kloess.
 
«Στον έγγαμο βίο, αλλά και στις υπόλοιπες πτυχές της ζωής σας, προσπαθήστε ό,τι κάνετε να το κάνετε με αγάπη. Αυτό συνεπάγεται ότι θα είστε υπομονετικοί, ευγενικοί και με ανοιχτή καρδιά προς τον σύντροφό σας» αναφέρει η Stacy Tasman.
 
«Μην κοιμάστε μαλωμένοι. Οσο πιεστική και γεμάτη με ένταση να ήταν η μέρα σας, λίγο πριν κοιμηθείτε αποφορτιστείτε και διώχνετε τις αρνητικές σκέψεις που μπορεί να δηλητηριάσουν τη σχέση σας» συστήνει η Megan Acosta.
 
«Μην ξεχνάτε ότι υπάρχει ζωή και έξω από τον γάμο. Το ότι παντρευτήκατε δεν σημαίνει ότι πρέπει να εγκαταλείψετε φίλους και συνήθειες που είχατε πριν από το μυστήριο. Είναι σημαντικό να υπάρχει προσωπικός χώρος για τον κάθε ένα σύντροφο» υποστηρίζει η Brittny Drye.
 
«Ενας παράγοντας-κλειδί για έναν επιτυχημένο γάμο είναι ο σεβασμός. Ακόμα και στις διαφωνίες, δεν πρέπει να ξεχνάμε τον σεβασμό. Μπορούμε να διαφωνούμε ευγενικά» θεωρεί η Becky Hopman.
 
«Βρείτε ένα χόμπι που αρέσει και στους δύο για να το κάνετε μαζί. Για παράδειγμα, μπορείτε είτε να γυμνάζεστε παρέα είτε να διαβάζετε κι ένα ωραίο βιβλίο μαζί. Κάποτε είχα γνωρίσει ένα ζευγάρι ηλικιωμένων που ήταν παντρεμένοι για 75 έτη, και μου είχαν πει ότι πάντα είχαν μια δραστηριότητα κοινή εντός σπιτιού και μία εκτός σπιτιού» αποκαλύπτει η Shawna Gohel.
 
nafpaktianews.gr

Close