Τη πέτυχε τη κόρη ο Σπανούλης!

Η έκφρασή του στη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram η σύζυγός του, Ολυμπία, τα λέει όλα.

Ολοκληρώθηκε (ή μήπως… όχι;) η ευτυχία του Βασίλη Σπανούλη. Μετά τις τόσες επιτυχίες σε επαγγελματικό επίπεδο, η γέννηση της πρώτης του κόρης ήρθε να συμπληρώσει τη χαρά που βίωνε και σε οικογενειακό επίπεδο με τη σύζυγό του, Ολυμπία, και τα τρία τους αγοράκια.

Ο διεθνής γκαρντ του Ολυμπιακού ήταν στο πλευρό της συζύγου του μέχρι να γεννήσει και η έκφρασή του στη φωτογραφία που εκείνη ανέβασε στο Instagram μαρτυρά την ευτυχία του.

 

Τη πέτυχε τη κόρη ο Σπανούλης!

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρώην μοντέλο γέννησε στο μαιευτήριο των βορείων προαστίων, ΙΑΣΩ, και αυτή τη στιγμή ξεκουράζεται σε δωμάτιο του 7ου ορόφου. Το χαρμόσυνο γεγονός ανακοίνωσε η ίδια η σύντροφος του μπασκετμπολίστα με μια φωτογραφία ενός πίνακα της ζωγράφου Katie Μ. Berggren, βάζοντας ως λεζάντα τέσσερα εικονίδια, τρία μικρά αγοράκια και ένα κοριτσάκι.

Τη πέτυχε τη κόρη ο Σπανούλης!

H είδηση της τέταρτης εγκυμοσύνης της Ολυμπίας Χοψονίδου είχε επιβεβαιωθεί επίσημα μέσα από δηλώσεις του Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος είχε πει: «Περιμένουμε παιδί. Η Ολυμπία είναι έγκυος και είμαστε πολύ χαρούμενοι, ευτυχισμένοι. Νιώθουμε ευλογημένοι από τον Θεό. Θέλω να σου πω ότι δεν πιστεύω σε οιωνούς. Αυτός είναι ο λόγος που δε θέλαμε να δημοσιοποιηθεί πιο νωρίς η εγκυμοσύνη της γυναίκας μου.  Ήθελα να το κρατήσω  όσο πιο κρυφό γινόταν, κι αυτός ήταν ο λόγος που το γνώριζαν ελάχιστοι άνθρωποι, δικοί μας. Καταλαβαίνω πως μπορεί να το συνδυάζει ο καθένας, αλλά δεν πιστεύω στους οιωνούς. Το μόνο που προσεύχομαι είναι να πάνε όλα καλά και να έρθει το μωρό στον κόσμο υγιές, όπως έγινε και με τα τρία αγόρια μας. Οποιαδήποτε άλλη επιπλέον σκέψη θα ήταν εγωιστική και δε θα μου άρεσε. Να γεννηθεί με το καλό και να φέρει ακόμα περισσότερη χαρά στο σπίτι μας και την οικογένειά μας».

Να θυμίσουμε ότι η Ολυμπία Χοψονίδου και ο αρχηγός του Ολυμπιακού, παντρεύτηκαν στις 24 Ιουνίου του 2011 και έχουν ακόμα τρία αγόρια.

Να σας ζήσει!

Stay…tuned…Γραφτείτε στη σελίδα μας στο Facebook για να ενημερώνεστε για νέες δημοσιεύσεις γιατί δεν τελειωσαμε εδώ! 

Πατηστε ΕΔΩ και ελατε στην πιο ομορφη παρεα με συνταγες και κατασκευες για παιδια

Close