Μπισκότα  με Nutella με 2 υλικά σε Δεκα λεπτα!

Αγαπημένα ,λατρεμένα και μοναδικά στην γεύση αλλά και στην ευκολία να τα φτιάξεις ,τα μπισκότα palmie είναι απολαυστικά και κυρίως γίνονται σε 10 λεπτά με 2 μόνο υλικά!  Θέλουμε κάτι άλλο; Μόνο την συνταγή και βουρ στην κουζίνα!

Εκτέλεση
1.Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς και στρώνετε το φύλλο σφολιάτας επάνω στον πάγκο.Το τεντώνετε απαλά να απλώσει λίγο ώστε να χάσει το ορθογώνιο σχήμα του.Αλείφετε την nutella σε όλη την επιφάνεια του φύλλου και τυλίγετε την μια πλευρά του φύλλου σε ρολό προς το κέντρο και σταματάτε ακριβώς στην μέση. Το ίδιο κάνετε και από τη άλλη πλευρά του φύλλου ρολάροντας προς το κέντρο μέχρι τα δύο ρολάκια να συναντηθούν. Με ένα μεγάλο μαχαίρι που να κόβει καλά χωρίς δοντάκια κόβετε το διπλό ρολό σε φέτες πάχους 1/2 εκ.Θα βγάλει περίπου 20 φέτες.
Στρώνετε  στο ταψί του φούρνου με λαδόκολλα και αραδιάζετε εκεί τις φέτες του ρολού, ξαπλωμένες, το μία δίπλα στην άλλη, σε απόσταση περίπου 2 εκ. τη μία από την άλλη. Ψήνω για 15 – 20 λεπτά, μέχρι οι φέτες-παλμιέ να ροδίσουν ελαφρά και να φουσκώσουν. Τις σερβίρετε ζεστές ή κρύες και τις διατηρειτε σε γυάλινο δοχείο για 1 εβδομάδα.
Συμβουλές για την γέμιση που μπορείτε να κάνετε προαιρετικά: μερέντα, μαρμελάδα, ξηροί καρποί ή ξερά φρούτα κ.λ.π.
Μπορείτε να προσθέσετε θρυμματισμένα φουντούκια ή καρύδια διάσκορπα.
Και μπορείτε να τα γεμίσετε και με μαρμελάδα σε συνδυασμό με μερέντα.
Καλή επιτυχία
via
Stay…tuned…Γραφτείτε
στη σελίδα μας στο Facebook για να ενημερώνεστε για νέες δημοσιεύσεις γιατί δεν τελειωσαμε εδώ!

 

Πατηστε ΕΔΩ και ελατε στην πιο ομορφη παρεα με
συνταγες και κατασκευες για παιδια

 

Close