Stronger To video που ΣΙΓΟΥΡΑ  θα σας κάνει να κλάψετε !
 
 
ΣΙΑΤΛ – Αυτό που ξεκίνησε ως τρόπος για ένα άτομο να αντιμετωπίσει την ασθένεια του,στο Νοσοκομείο Παίδων στο Σιάτλ έχει κάνει πάταγο στο Διαδίκτυο .
Λιγο καιρό πριν ο Chris Rumble ήταν ένα κανονικό παιδί ,διασκέδαζε  παίζοντας χόκεϊ και τη δημιουργώντας ταινίες .
Stronger To video που ΣΙΓΟΥΡΑ θα σας κάνει να κλάψετε !
Καποιες στιγμές δεν ένιωθε καλά και νόμιζε ότι είχε κάτι απλό σαν κρύωμα , αλλά η διαγνώση , κατέληξε να είναι πολύ πιο σοβαρή .
Μια μέρα στο παγοδρόμιο του χόκεϊ έχασε τον έλεγχο του σώματος του και κατέρευσε.
Ο Rumble  έσπευσε στο νοσοκομείο , και τα νέα δεν ήταν καλά . Οι γιατροί του είπαν ότι το 95 τοις εκατό του αίματός του ήταν γεμάτο από κύτταρα λευχαιμίας .
Η λέξη λευχαιμία τον χτύπησε σκληρά
Το πιο δύσκολο μέρος για τον Rumble ήταν να το πει στη μαμά του Τζένιφερ η οποία μόλις το έμαθε  απάντησε με ένα ισχυρό, αισιόδοξο τόνο.Του είπε οτι όλα θα ήταν μια χαρά και του εξέφρασε την εμπιστοσύνη της στην ιατρική. Ήταν εκεί για τον ίδιο, τώρα που την χρειαζόταν περισσότερο, πιο σκληρή από ποτέ. Περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, του πρόσφερε την ελπίδα, διότι, στην πραγματικότητα, η ελπίδα ήταν οτι είχαν.
Όπως λέει η ίδια “Ήταν  ένα σοκ , το λιγότερο,” και συνεχίζει, «Θυμάμαι εκείνο το τηλεφώνημα, σαν να έγινε πριν από δύο λεπτά. Είναι κάτι που ποτέ, ποτέ κανείς γονιός  δεν θέλει να ακούσει. ”
 
 
Ο πατέρας του , Darren Rumble , είναι ένας πρώην επαγγελματίας παίκτης του χόκεϊ και νυν βοηθός προπονητή των Thunderbirds Σιάτλ .
 
”Ό, τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό”του είπε. ”Ειναι μια μάχη που πρέπει να δώσεις και να βγείς νικητης.Στη συνέχεια, μπορείς να πάς να πάρεις ένα πτυχίο και να παίξεις ξανά χόκεϊ. . “
Chris Rumble
Ο Rumble υπέφερε από οξεία μυελογενή λευχαιμία, η οποία απαιτεί επιθετική και άμεση θεραπεία. Χρειαζόταν όσα λευκά αιμοσφαιρια  ήταν διαθέσιμα.
Για μήνες, ο ίδιος περιορίστηκε σε «AML φυλακή», όπως ονομαζόταν. Η οικογένειά του ήταν εκεί σχεδόν κάθε μέρα, αλλά οι πιο στενοί φίλοι του  Rumble ήταν 6χρονα και 7χρονα αγόρια και κορίτσια ασθενείς και εκείνα,που λαχταρούσαν να πάνε στο δημοτικό σχολείο και σπάνια γκρίνιαζαν για τη δική τους δυστυχία.
Stronger To video που ΣΙΓΟΥΡΑ θα σας κάνει να κλάψετε !
Ο Rumble, όντας  το μεγαλύτερο παιδί στην παιδιατρική πτέρυγα, κατάλαβε οτι τα παιδιά δεν ήξεραν ότι είχαν το δικαίωμα να διαμαρτύρονται. Ένιωθε υποχρεωμένος να παραμείνει αισιόδοξος και σίγουρος γι ‘αυτούς, οπως ακριβώς έκαναν οι γονείς του γι’ αυτόν.
Stronger To video που ΣΙΓΟΥΡΑ θα σας κάνει να κλάψετε !
 Στο Νοσοκομείο Παίδων στον όροφο ογκολογίας  , ο Rumble αποφάσισε να κάνει το δικό του μουσικό βίντεο με  το τραγούδι , ” Stronger “της Kelly Clarkson
 
Stronger To video που ΣΙΓΟΥΡΑ θα σας κάνει να κλάψετε !
Ακριβώς όπως το τραγούδι , Rumble είναι ο ίδιος όλο και ισχυρότερος . Οι γιατροί είναι αισιόδοξοι οτι μετα απο 4 γύρους χημειοθεραπείας θα βγει νικητής…
Stronger To video που ΣΙΓΟΥΡΑ θα σας κάνει να κλάψετε !
Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο
 

Close