Διακοσμουμε τα χριστουγεννιατικα μπισκοτα μας με ζαχαρη!


Αφού φτιάξαμε τα Χριστουγεννιάτικα Μπισκότα μας  ήρθε η ώρα να ξεκινήσουμε τη διακόσμηση τους για να γίνουν ακόμα πιο ελκυστικά και γιορτινά μια που τα Χριστούγεννα απαιτούν λάμψη και χρώμα.


Πιάστε λοιπόν τα χριστουγεννιάτικα μπισκότα και κουλουράκια σας και πάμε να τα γεμίσουμε με λευκή αλλά και χρωματιστή ζάχαρη γιατί γίνονται τέλεια σαν χιονισμένα και η διαδικασία είναι τόσο απλή που μπορείτε να την κάνετε μαζί με τα παιδιά σας για να διασκεδάσετε κιόλας.

Αφού έχετε τη χρωματιστή ζάχαρη στις αποχρώσεις τις αρεσκείας σας δειτε πως φτιαχνετε εδω θα χρειαστεί να φτιάξετε ένα γλάσο με άχνη ζάχαρη και γάλα συμπυκωμένο, αυτό της κονσέρβας.  Προσθέστε λίγο λίγο το γάλα, δε θα χρειαστεί πολύ, ώστε να γίνει σαν χμμμμ πηχτή σούπα. Δε θα σας πω πόση ποσότητα να κάνετε γιατί μόνο εσείς ξέρετε πόσα χριστουγεννιάτικα κουλουράκια ή μπισκότα θα διακοσμήσετε με αυτό τον τρόπο.

Βάλτε το γλάσο σας σε ένα πιάτο που ο πάτος του είναι μεγαλύτερος από τη διάμετρο που έχουν τα κουλουράκια και τα μπισκότα σας.


Βάλτε σε ένα άλλο πιάτο απλή λευκή ζάχαρη και έχετε κοντά σας σε πιατάκια τη χρωματιστή ζάχαρη. Εναλλακτικά βάλτε λίγη χρωματιστή ζάχαρη σε βαζάκια μπαχαρικών με μεγάλες τρυπούλες ώστε να μπορείτε να πασπαλίζετε λίγη ποσότητα.

Διακοσμουμε τα χριστουγεννιατικα μπισκοτα μας με ζαχαρη!
Τώρα αυτό που θα κάνουμε είναι να βουτάμε τη μπροστινή πλευρά από τα χριστουγεννιάτικα μπισκότα μας στο γλάσο και όπως είναι υγρά να τα βουτάμε στο πιατάκι με τη λευκή ζάχαρη. Στη συνέχεια πασπαλίζουμε από πάνω λίγη χρωματιστή ζάχαρη και τα αφήνουμε σε ένα δίσκο για να παγώσει το γλάσο και να σταθεροποιηθεί η ζάχαρη.


Φυσικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο λευκή κρυσταλλική ζάχαρη ή μόνο χρωματιστή. Οι επιλογές σας είναι άπειρες όπως και οι συνδυασμοί των χρωμάτων που θα φτιάξετε.


Ότι και να επιλέξετε θα γίνει ωραίο, λαμπερό και γιορτινό και φυσικά θα δώσει άλλη όψη στα χριστουγεννιάτικα μπισκότα σας τα οποία μπορείτε να χαρίσετε σε διάφορους φίλους και συγγενείς αρκεί να αποφύγετε όσους ασκουν το επάγγελμα του οδοντιάτρου.


Stay…tuned…Γραφτείτε στη σελίδα μας στο Facebook για να ενημερώνεστε για νέες δημοσιεύσεις γιατί δεν τελειωσαμε εδώ! 

πατηστε ΕΔΩ και ελατε στην πιο ομορφη παρεα με συνταγες και κατασκευες για παιδια

photo credit
πηγη

Close