Διώξε τη κυτταριτιδα με ένα σούπερ λαδάκι με λεμόνι  πιπέρι και μερικα ακομη φυσικα υλικα που θα βρεις στη κουζινα σου

Αυτό το μαγικό λαδάκι, που θα φτιάξουμε μόνες μας με σπιτικά υλικά ,υπόσχεται να μας βοηθήσει στη κυτταρίτιδα και στην απώλεια πόντων!

Υλικά για το λαδάκι μας

1 κουταλακι κανελα
1 κουταλακι παπρικα καυτερη
1 κουταλάκι μαυρο πιπερι
χυμο απο ενα λεμονι
ελαιολαδο

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να γίνει μια πάστα καλό είναι να κάνουμε ενα μασάζ για πεντε λεπτάκια με τη πάστα αυτη και να ξεπλύνουμε με κρυο νερο. Νας σας πω πως καλό είναι να το δοκιμάσουμε πρώτα σε ενα μικρο σημείο του  δέρματος,γιατί η συνταγή μπορεί να είναι 100% φυσική αλλά ποτε δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει και που μπορεί ο καθένας να είναι αλλεργικός!

Δείτε όλα τα κόλπα μας για τη κυτταρίτιδα εδω!

Συνταξη επιμέλεια άρθρου daddy-cool.gr (απαγορεύεται η αναδημοσιευση χωρίς γραπτή άδεια )

 

επίσης εδω μπορείτε να δείτε όλα τα φυσικα αδυνατιστικα

stay…tuned…Γραφτείτε στη σελίδα μας στο Facebook για να 


ενημερώνεστε για νέες δημοσιεύσεις γιατί δεν τελειωσαμε εδώ! 


Πατηστε ΕΔΩ και ελατε στην πιο ομορφη παρεα με συνταγες και κατασκευες

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close