Ρε μάνα, σ’ αγαπάω…

 

Απο τον Ευθυμη Καλφα!
(Ευθυμη,συγχαρητηρια!Μας συγκίνησες όλους!)


 

Ρε μάνα, σ’ αγαπάω…   …γιατί έχω καιρό να στο πω.  …γιατί με άφηνες να πέφτω για να μάθω.  …γιατί μου έμαθες να έχω humor, να γελάω και να αγαπάω.   …γιατί αν πάθεις κάτι, θα πεθάνω.

…γιατί αν πάθω κάτι, θα πεθάνεις.   …γιατί αν δεν ήσουν εσύ, δε θα μου και εγώ.  …γιατί τί θα ήμουν εγώ, αν δεν ήσουν εσύ;   …γιατί για μένα, πάντα, θα είσαι 44 χρονών.

…γιατί πάντα άφηνες επίτηδες παραπάνω ωμή ζύμη του κέικ στο μπολ. Ήξερες ότι μου άρεσε.   …γιατί ήσουν δίπλα μου σε κάθε αρρώστια.   …γιατί μου γιάτρευες, κάθε μου αρρώστια.   …γιατί, όσο και να σιχαίνεσαι τον εμετό, τον δικό μου τον σκούπιζες πάντα, χωρίς παράπονα.

…γιατί δεν κάνεις ποτέ, παράπονα.  …γιατί με αγαπάς χωρίς να ζητάς να το κάνω και εγώ.  …γιατί χθες στο τηλέφωνο μου είπες: «Πήρα να σου πω ότι μου έλειψες».   …γιατί όταν έδινα το πρώτο μάθημα στις πανελλήνιες εξετάσεις, ξενύχτησες μαζί μου, τρώγοντας παρέα γεμιστά από το ταψί.

…γιατί καμιά άλλη δεν κάνει πιο νόστιμα γεμιστά από εσένα.  …γιατί όταν απέτυχα στις εξετάσεις, αντί να με μαλώσεις που δώσαμε τσάμπα λεφτά στα φροντιστήρια, έλεγες ότι θα βρούμε λύση, να μη στεναχωριέμαι.  …γιατί όταν με χώρισαν είπες: «Χέστην αγόρι μου, τσούλα ήταν».  …γιατί έχεις να πάρεις τέσσερα χρόνια βρακί αλλά σε μένα αγόρασες ολοκαίνουργιο μπουφάν.   .

..γιατί στα πρώτα μου λεφτά θα σου φτιάξω ολοκαίνουργια κουζίνα, έτσι όπως την φαντάζεσαι…νησάκι!  …γιατί ήξερες πάντα πολλά αλλά ποτέ δε μίλησες παραπάνω από όσο έπρεπε.   …γιατί όσο μεγαλώνω, νομίζω ότι σου μοιάζω.   …γιατί όπως και η κουκουβάγια, έτσι και εσύ, λες ότι έχεις τα πιο όμορφα παιδιά στον κόσμο.

…γιατί είσαι η πιο όμορφη μαμά στον κόσμο.  …γιατί έμαθες τώρα στα γεράματα να κάνεις μόνη σου κλήση από το Skype για να τα λέμε.  …γιατί τις προάλλες με ρώτησες τι είναι αυτό το Τουίτερ και αν μπορείς να κάνεις και εσύ για να με βλέπεις.

…γιατί πάντα λες «Πέρνα εσύ καλά παιδί μου και εμένα μου φτάνει. Αυτό με κάνει ευτυχισμένη».  …γιατί λες ότι «Ο Ελληνικός στρατός δεν είναι έτοιμος να υποδεχτεί ακόμα το παιδί μου. Νωρίς είναι ακόμα..»  …γιατί μαζί σου γελάω κάθε μέρα.

… «γιατί κάθε μέρα θα λες Καλημέρα σε όποιον άγνωστο βλέπεις» μου έλεγες από μικρό.   …γιατί μου έμαθες να αγαπώ τον αδερφό μου.   …γιατί τώρα που γράφω αυτές τις γραμμές τρέμει το χέρι μου.  …γιατί νομίζω ότι κλαίω.   …γιατί κλαίω!  Πηγή: www.lifo.gr

Εαν σας αρεσε κοινοποιήστε το με το μαγικο κουμπάκι του facebook κατω απο την αναρτηση

Close