Σοκαριστικό: 18χρονη βρήκε τον βιολογικό της πατέρα έπειτα από 12 χρόνια, τον ερωτεύτηκε και σχεδιάζουν να παντρευτούν

ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ «ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΛΞΗ»
Μια απίστευτη ιστορία επανασύνδεσης του βιολογικού πατέρα με την κόρη του στις ΗΠΑ έχει κάνει τον γύρο του κόσμου.

Οπως αναφέρουν τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, το φαινόμενο έχει όνομα και από τους επιστήμονες που καθιέρωσαν τον όρο στη δεκαετία του 1980 καλείται «γενετική σεξουαλική έλξη». Πρόκειται για την έλξη που νιώθουν άτομα για τους συγγενείς τους, τους οποίους βρήκαν έπειτα από πολλά χρόνια.

Οσο για την εν λόγω ιστορία, αυτή αφορά μια 18χρονη από την περιοχή Great Lakes, κοντά στα σύνορα με τον Καναδά, η οποία είχε χάσει τον πατέρα της από τα 5 της χρόνια, τον ξαναβρήκε 12 χρόνια αργότερα, τον οποίο και ερωτεύτηκε παράφορα.

Η 18χρονη, η οποία έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό New York Magazine, δήλωσε ότι βγαίνει ερωτικά ραντεβού με τον βιολογικό της πατέρα πάνω από έναν χρόνο, ενώ έχουν ήδη σεξουαλικές επαφές. Μάλιστα, αποκάλυψε πως ο πατέρας της είναι και ο πρώτος της σύντροφος με τον οποίο είχε σεξουαλικές επαφές.

Η νεαρή εξομολογείται ότι συνελήφθη την ημέρα της αποφοίτησης των γονιών της, όταν ήταν και οι δύο μόλις 18 ετών, ενώ η ίδια υποστηρίζει πως η μητέρα της πάσχει από διπολική διαταραχή.

Ο πατέρας της την προσέγγισε μέσω Facebook όταν εκείνη πήγαινε ακόμα σχολείο και έτσι εκείνη αποφάσισε να πάει να μείνει μαζί του για μια εβδομάδα. Εκείνη την εβδομάδα ήρθαν για πρώτη φορά κοντά σεξουαλικά και άρχισαν να βγαίνουν.

«Υπάρχει λόγος που έχασα την παρθενιά μου από αυτόν. Ποτέ δεν ένιωθα άνετα με κανέναν άλλο άντρα, ήταν τρελά αισθησιακό», λέει. «Το σεξ κράτησε για περίπου μία ώρα και υπήρχαν πολλά προκαταρκτικά. Ήρθαμε και οι δύο σε οργασμό. Μοιάζουμε τόσο που είναι πολύ εύκολο να ικανοποιούμε ο ένας τον άλλο σεξουαλικά. Για παράδειγμα, αρέσει και στους δύο να μας δαγκώνουν στον λαιμό. Δεν έχω υπάρξει ποτέ σε πιο γεμάτη και παθιασμένη κατάσταση», προσθέτει.

Τώρα, όπως ανέφερε, σχεδιάζουν να παντρευτούν και να κάνουν μεγάλη οικογένεια.

Η ίδια δεν φαίνεται να ανησυχεί για το αν τα παιδιά της γεννηθούν με γενετικά προβλήματα, καθώς «κάτι τέτοιο συμβαίνει όταν υπάρχει ενδογαμία μέσα στην ίδια οικογένεια για πολλά χρόνια, όπως στις βασιλικές οικογένειες».

Το ζευγάρι, σύμφωνα με το περιοδικό, θα μετακομίσει στο Νιου Τζέρσεϊ, όπου η αιμομιξία μεταξύ ενηλίκων είναι νόμιμη.

Πηγή: https://www.iefimerida.gr/news/187433/sokaristiko-18hroni-vrike-ton-viologiko-tis-patera-epeita-apo-12-hronia-ton-eroteytike#ixzz3PGmTXDIb

Stay…tuned…Γραφτείτε στη σελίδα μας στο Facebook για να ενημερώνεστε για νέες δημοσιεύσεις γιατί δεν τελειωσαμε εδώ! 
 
 

Πατηστε ΕΔΩ και ελατε στην πιο ομορφη παρεα με συνταγες και κατασκευες για παιδια 

Close