Πέγκυ Ζήνα-Γιώργος Λύρας: Για πρώτη φορά μας δείχνουν τη κορούλα τους!

Ο Γιώργος Λύρας και η Πέγκυ Ζήνα είναι από τα ζευγάρια που ήθελαν να πάντα να μεγαλώσουν την οικογένεια τους και να αποκτήσουν ένα παιδί. Και τα κατάφεραν, μετά την απόκτηση της μικρής Ηλέκτρας το 2011, που ολοκλήρωσε την ευτυχία τους.

Σήμερα, ο καρπός του έρωτά τους έχει γίνει τεσσάρων ετών και είναι μια κούκλα, με τα χαρακτηριστικά της να μοιάζουν περισσότερο με τη μητέρα της. Από πού το συμπεράνουμε;

Οι ευτυχισμένοι γονείς δε συνήθιζαν μέχρι και σήμερα να «παρουσιάζουν» την κόρη τους στα μέσα. Αν εξαιρέσει κανείς το στιγμιότυπο, που είχαμε δει πριν δύο χρόνια στη βάφτιση της κόρης του Χάρη Βαρθακούρη, στην οποία ήταν νονά η τραγουδίστρια ποτέ άλλοτε δεν την έχουμε δει. Ο σύζυγος και φύλακας-άγγελος της μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram σύστησε, λοιπόν, την Ηλέκτρα στους διαδικτυακούς του φίλους. Στην πρώτη η μικρή φαίνεται παρέα με ένα σκυλάκι, ενώ στη δεύτερη βρίσκεται με όλη του την οικογένεια στο Μελίσσι Κορινθίας.

Δείτε τη φωτογραφα παρακάτω:

 

Πέγκυ Ζήνα-Γιώργος Λύρας: Για πρώτη φορά μας δείχνουν τη κορούλα τους!

Είναι ό,τι πιο ονειρεμένο έχω ζήσει, ο σημαντικότερος ρόλος, ο ρόλος που σε ολοκληρώνει ως άνθρωπο. Ήθελα πάντα να φέρω στον κόσμο ένα παιδάκι και ευτυχώς, όταν το θέλησα, δεν άργησε καθόλου ο Θεός να μου το στείλει. Είμαι πολύ δεμένη με την κόρη μου και ο ερχομός της έδεσε περισσότερο τη σχέση μου με τον Γιώργο. Από τότε που έγινα μητέρα, νιώθω ότι οφείλω να είμαι καλύτερος άνθρωπος, γιατί πρέπει να περάσω κάποια μαθήματα στην κόρη μου. Οφείλω να τη γεμίσω με αγάπη και ασφάλεια, για να έχει μια ασπίδα στον κόσμο που θα μεγαλώσει αύριο. Ακόμα και στη δουλειά μου νιώθω ότι πρέπει να είμαι καλύτερη από ποτέ, γιατί θέλω να περάσω στη μικρή πως είναι καλό να ακολουθήσει το επάγγελμα που αγαπάει και να δίνει τον εαυτό της για να γίνει πετυχημένη. Η Ηλέκτρα μού έχει κάνει πολύ καλό σε όλα», είχε παραδεχτεί σε παλαιότερη συνέντευξή της αποκλειστικά στο People η Πέγκυ Ζήνα.
via

stay…tuned…Γραφτείτε στη σελίδα μας στο Facebook για να 


ενημερώνεστε για νέες δημοσιεύσεις γιατί δεν τελειωσαμε εδώ! 


Πατηστε ΕΔΩ και ελατε στην πιο ομορφη παρεα με συνταγες και κατασκευες

Close