Η δίαιτα του... Hollywood! Χάστε από 2 κιλά κάθε εβδομάδα χωρίς να στερηθείτε απολύτως τίποτα!

 

Πώς;Σύμφωνα με τους συγγραφείς Michael Moseley, MD, και Mimi Spencer του νέου βιβλίου best seller της Βρετανίας, The Fast Diet, υπάρχει  ένα νέο διατροφικό μοντέλο, με το οποίο μπορείς 5 συνεχόμενες ημέρες της εβδομάδας να τρως ο,τι σου αρέσει, αλλά 2 συνεχόμενες ημέρες να κάνεις νηστεία και να ρίξεις κατά 25% την πρόσληψη θερμίδων που καταναλώνεις. Αυτό μεταφράζεται σε 500 ημερήσιες θερμίδες για τις γυναίκες και 600 για τους άνδρες.

Αν και ακούγεται σχετικά δύσκολο, ο συγκεκριμένος τρόπος διατροφής που είναι επίσης γνωστός ως «5:2″ ή alternate day fasting («ADF»), έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα στο θέμα της αποτοξίνωσης του οργανισμού ή στο αδυνάτισμα, σύμφωνα με ερευνητές και ειδικούς διατροφολόγους.

Πηγή: shape.gr

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close