Η selfie αυτής της μαμάς είναι η απάντηση σε όσες λένε πως η καισαρική είναι ο εύκολος τρόπος

Όπως πολλές μαμάδες, έτσι και αυτή η μαμά από την Αυστραλία κουράστηκε να βλέπει παντού μαμαδοκαυγάδες αναφορικά με τον τρόπο με τον οποίο έφερε η κάθε μια το παιδί της στον κόσμο. Συνεπώς, αποφάσισε να ανεβάσει μια φωτογραφία της απο τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της.

Η White είχε μόλις βγει από το χειρουργείο μετά από την καισαρική της και έβγαλε μια selfie για να δει πώς φαίνεται η ουλή της, αλλά και για να τη στείλει στην κολλητή της που τη ρωτούσε πως ήταν.

Λίγους μήνες μετά την δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμός στο instagram, σχολιάζοντας:

Ξέρω πως δεν είναι η καλύτερη μου γωνία. Ή μήπως είναι; Αλλά και ποιος δεν θα έβγαζε selfie λίγες ώρες μετά τη γέννα για να δει πού ακριβώς σε άνοιξαν και έβγαλαν από εκεί έναν ολόκληρο άνθρωπο; Ακόμα δεν μπορούσα να δω την τομή μου εξαιτίας της πρησμένης μου μήτρας. Αυτό είναι λοιπόν το πώς είσαι λίγες ώρες μετά την καισαρική. Για όποιον πιστεύει πως είναι ο εύκολος τρόπος!

Στο κείμενό της κάνει αναφορά σχετικά με το πώς αισθάνεσαι όταν περάσει πια η δράση της επισκληριδίου (σαν να σε πάτησε λεωφορείο και μετά έβαλε όπισθεν και σε ξαναπάτησε) και για το ότι μετά την καισαρική εξαρτάσαι διά βίου από τα λαστέξ καθώς δεν μπορείς με τίποτα να ξεφορτωθείς το «σκεμπεδάκι» που δημιουργείται μετά την καισαρική.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ✖ OLIVIA WHITE ✖ (@houseofwhite_) στις


«Δεν θα το άλλαζα όμως! Γιατί αν δεν ήταν η καισαρική, ίσως να μην είχα φέρει στον κόσμο τα μωρά μου!«

Πηγή: diaforetiko.gr
Close